social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλή προσθήκη στο Παλαιό Φάληρο

Διπλή προσθήκη στο Παλαιό Φάληρο

 Μετά την μεταγραφή του Ηλία Παπαδάκη, η ομάδα του Παλαιού Φάληρου προχώρησε σε δυο ακόμη κινήσεις ουσίας τηρώντας κατά γράμμα το πλάνο του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Συγκεκριμένα ποδοσφαιριστής των κυανέρυθρων θα πρέπει να θεωρείται ο Γιουσει Ελθίνι,ο οποίος έχει περάσει από Εθνικό Πειραιά, Αία Σαλαμίνας  και αρκετές ομάδες.

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο Δημήτρης Λιώνης που προέρχεται από την Κ19 της ΑΕΚ και αγωνίζεται στα άκρα της αμυντικής γραμμής. 

Μάλιστα με αφορμή τις δυο αυτές μεταγραφές ο κ. Ρίζος σχολίασε

"Ο Ελθίνι θα ενσωματωθεί γρήγορα στην ομάδα και θα προσφέρει τα αναμενόμενα αφού πιστέυω πολύ σε αυτόν". Ενώ για τον Λιόνη είπε: "Νομίζω ότι κάναμε μια πολύ ωφέλιμη προσθήκη ενός ταλαντούχου παίκτη . Προσπαθούμε για κινήσεις ουσίας. Πιστεύω ότι οι παραπάνω κινήσεις θα ενισχύσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς
Πλέον κινούμαστε για την αποκτήσει στοπερ. Χρειαζόμαστε έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Υπάρχουν επαφές και ψάχνω το καλύτερο για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής όπως είναι γνωστό η προετοιμασία ξεκινάει την 1η Αυγούστου".

Τέλος να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Φαλήρου θα περάσουν εργομετρικά και θα πάρουν το πρόγραμμα προετοιμασίας.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35