social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στον Πανερυθραϊκό, στα υπόψη και τα μεταγραφικά

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στον Πανερυθραϊκό, στα υπόψη και τα μεταγραφικά

Η νέα σεζόν θα βρεί τον Πανερυθραϊκό ανανεωμένο στην τεχνική ηγεσία, όπου ο Γιάννης Δημητρίου έχει αναλάβει, πλέον, το «τιμόνι» της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Στέλιο Μουντανάρη.

Εκείνο που δεν αλλάζει, ωστόσο, είναι η προσδοκία που υπάρχει για τη δημιουργία μίας ομάδας που θα παραμείνει στα υψηλά ανταγωνιστικά επίπεδα όλων των προηγούμενων ετών. Προς αυτή την κατεύθυνση συνεργεί και η αύξηση της έντασης στη δουλειά των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι από αύριο (13/8) ρίχνονται στις διπλές προπονήσεις. Θα έχουν την ευκαιρία, μάλιστα, να απολαύσουν μόλις μία ημέρα ρεπό, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, ενώ για τις 21/8 είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Κ17 του Απόλλωνα Σμύρνης. Τις προηγούμενες μέρες πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις σε δύο γκρουπ, στo εργομετρικό κέντρο Life Ergo στο ΟΑΚΑ, υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου Νικόλαου Δρακογιαννόπουλου.

Την ίδια ώρα, οι... κεραίες των ανθρώπων της ομάδας είναι ανοιχτές για την ενίσχυση του ρόστερ. Οι προσθήκες που θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα θα είναι δύο, θα είναι στοχευμένες, ώστε να ταιριάζουν στο γενικότερο προφίλ της ομάδας. Μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί ο Χρήστος Τσουμάνης, έχει παραμείνει όλος ο «κορμός» της ομάδας (Μπαμπαλούκας, Απειρανθίτης, Αραμπατζής, Λουκάς, Σουμελίδης, Τζαφάι, Νταλένγκα).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35