social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στον... αστερισμό του Σαπαλίδη ο Μικρασιατικός Εθνικος Αστέρας 4-0 την Ελλάς Ποντίων

Στον... αστερισμό του Σαπαλίδη ο Μικρασιατικός Εθνικος Αστέρας 4-0 την Ελλάς Ποντίων

Ξεκίνησε η... απόσβεση του σπουδαίου επιθετικού, Σταμάτη Σαπαλίδη στον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα.Ο 32χρονος δεινός σκορερ έδειξε την κλάση του στο φιλικό με την Ελλάς Ποντίων (πρώην ομάδα του )αφού πέτυχε τρια από τέσσερα γκολ που σημειώθηκαν στο ματς (4-0).

Το παιχνιδι ήταν ένα δυνατό τεστ για τους δυο προπονητές ώστε να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα, με την Ελλάς να έχει εξαιρετική εικόνα για ένα ημίχρονο όπου κράτησε τους γηπεδούχους μακριά από τα καρέ της (0-0).

Στο β' μέρος ο Μικρασιατικός μετά το 1-0 ανέβασε σταδιακά την απόδοση του και πέτυχε άλλα τρια τερματα. Στο 61 ο Σαπαλίδης με πέναλτι έκανε το 1-0, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 63' να σημειώνει με ωραίο σουτ το 2-0 μετά από πάσα του Ερρίκου Κουτσογκιλα. Στο 75' ο Ζέλο με σέντρα βρήκε τον ξεχασμένο από τους αμυντικούς των Πειραιωτών, Σμυρνάκη, και ο τελευταίος με προβολή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελικό 4-0 έκανε ο Σαπαλίδης με πέναλτι που κέρδισε ο Τσιγαρίδας στο 84'.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Κωτσοβός) Καραντάνης (46' Μιχελής), Κουτσογκίλας Ε., Κουτσογκίλας Π., Εσλερ, Κωνσταντινιδης, Βουτυρας, Κωτσοβος, Σαμιος, Ζελο, Ταβαρες, Σαπαλιδης.

Έπαιξαν ακόμη οι Κακος, Μαραγκουδάκης, Χρυσανθόπουλος, Θεοδώρου, Σμυρνάκης, Τσιγαρίδας, Παπουλιας, Τσιμπριμάνης.

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Δημήτης Κοσμάς) Λευκόπουλος, Αραπι, Μαρτσέλο, Τουρε, Κρανιδιώτης, Αρατος, Μουρελάτος, Παπαδάκης, Συμεωνογλου, Λαππας, Χαλουβας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35