social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Eπιστροφή στις νίκες για την Ελευθερούπολη, 3-1 την Άμιλλα στο Περιστέρι

Eπιστροφή στις νίκες για την Ελευθερούπολη, 3-1 την Άμιλλα στο Περιστέρι

Η Ελευθερούπολη επέστρεψε στις νίκες και πήρε… ανάσα στο 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Στη Χωράφα του Περιστερίου επικράτησε με 3-1 της ουραγού -με 3 βαθμούς- Άμιλλας και έφθασε τους 28 πόντους στην 10η θέση, προσπερνώντας τον Νεοπεντελικό, κόντρα στον οποίο είχε σημειώσει το τελευταίο της «τρίποντο» στις αρχές Φεβρουαρίου με 1-0! Από την άλλη μεριά, οι «οικοδεσπότες» αγωνίστηκαν χωρίς τα μέλη της Κ-17 που είναι ενεργά μέλη της πρώτης ομάδας, αλλά και τον προπονητή, Κώστα Σώκο που δεν μπορούσε να παραστεί. Στη θέση του ήταν ο γυμναστής, Δημήτρης Παναγόπουλος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Γραμματικός

Το σκορ (0-1) άνοιξε στο 8’ ο Εμπόνγκ με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έπειτα από κλέψιμο του Μεσάκου. Στο 43’ ο Σερδενές εκτέλεσε το φάουλ, ο Τραϊκόπουλος «σέρβιρε» για τον Καντελμίδη κι εκείνος χάρη σε μια… λόμπα με το κεφάλι (!) άφησε «άγαλμα» τον Κανελλόπουλο για το 0-2. Στο 56’ οι «κιτρινόμαυροι» κλείδωσαν τη νίκη με το πλασέ του Γκιτάκου που βγήκε τετ α τετ με δυο αντιπάλους και πέτυχε το 0-3. Παρ’ όλα αυτά, οι «πράσινοι» μείωσαν σε 1-3 στο 69’ χάρη στην ατομική ενέργεια του Κατσιούλα που στόχευσε στο «Γ»! Ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να κάνει και το 2-3 στο 80’, όμως νικήθηκε από τον Κολονέλο στο πέναλτι που εκτέλεσε (στο «ριμπάουντ» σούταρε άουτ). Την… εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Δημητριάδης από τον Καρυπίδη. Τελικό αποτέλεσμα 1-3!
Διαιτητές: Γ. Θώμογλου, Μ. Λιαμπότης - Β. Παγούνης
ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος-Δημήτρης Παναγόπουλος): Κανελλόπουλος, Καπίρης, Κάισας, Καλόγηρος, Πρίντζιος, Κατσιούλας, Κλάδης, Σαχμπαζίδης (56’ Κατσιμπούλας), Σαβόγια, Κουτσοκώστας, Δημητριάδης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Μαρκόπουλος): Κολονέλος, Καρυπίδης, Τραϊκόπουλος, Ψυλλάκης, Φλώρος, Σερδενές, Γκιτάκος (85' Στεφανής), Μεσάκου (62' Τουρίκης), Εμπόνγκ, Καντελμίδης, Παναγόπουλος (85' Τσέλα).


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35