social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το εισιτήριο ο Ιάσων, 3-2 το μαχητικό Μαρούσι

Το εισιτήριο ο Ιάσων, 3-2 το μαχητικό Μαρούσι

Το «παρών» στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ θα δώσει ο Ιάσων, που έκανε θετικό ξεκίνημα στις επίσημες υποχρεώσεις της σεζόν.

Η ομάδα του Ιλίου επιβλήθηκε με 3-2 απέναντι στο Μαρούσι, που στάθηκε επάξια στον αγωνιστικό χώρο, παρότι αγωνίζεται μία κατηγορία χαμηλότερα. Στο 27' ο Κουρεμαδάς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (1-0) και στο 40' ο Ντόι με υπέροχο, σκαφτό πλασέ έγραψε το 2-0. Στο 66' ο Αποστολόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με σουτ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και επανήλθαν στο παιχνίδι με δύο θαυμάσια, προσωπικά γκολ του Δημητριάδη στο 72' (3-1) και στο 76' (3-2). Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά διεκδίκησαν την ισοφάριση, χωρίς όμως να καταφέρνουν να την πετύχουν. Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του ΓΣ Αμαρουσίου θέλησε να ευχαριστήσει την ομόλογή της στον Ιάσονα για την άψογη φιλοξενία.

Γκολ: 27' Κουρεμαδάς με κεφαλιά, 40' Ντόι με σκαφτό σουτ, 66' Αποστολόπουλος με σουτ – 72' Δημητριάδης με σουτ, 76' Δημητριάδης με προσποιήσεις και σουτ

Διαιτητές: Κασίδης, Σερεβέτας-Τράντας

ΙΑΣΩΝ (Κώστας Δαδίτσος/Βαγγέλης Αρβανίτης): Παυλάτος, Μπράβος, Ζούμης, Κουρεμαδάς (73' Καστριότι), Κατραμάδος, Τραγανός, Αποστολόπουλος, Μουλάς (55' Μπιλικαΐδης), Σταθόπουλος (73' Παπακώστας), Ντόι, Γλέζος (73' Παπαδόπουλος)

ΜΑΡΟΥΣΙ (Θωμάς Βοτσαΐτης): Δεσυπρής, Χειλάς, Ποταμιάνος (58' Δημητριάδης), Γκιόκας (70' Διαμάντης), Σταυράτης (58' Κολιμάτσης), Βογιατζόγλου, Μπέκιος, Λέκκος, Μαντόπουλος, Νίκας, Κογιώνος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35