social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη πρόκριση ο Νεοπεντελικός στην Κυψέλη με κορυφαίο Λυμπούση!

Μεγάλη πρόκριση ο Νεοπεντελικός στην Κυψέλη με κορυφαίο Λυμπούση!

Πραγματική... ματσάρα έγινε στην Κυψέλη νωρίτερα, σήμερα (10/9) το απόγευμα, με τον Νεοπεντελικό να παίρνει την πρόκριση στη «ρώσικη ρουλέτα» απέναντι στην Αθηναΐδα, έπειτα από παιχνίδι που απόλαυσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας»!

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, στο τέλος όμως κατόρθωσαν να πάρουν την πρόκριση με συνολικό σκορ 7-6 στη διαδικασία των πέναλτι, έχοντας ως κορυφαίο τους τον Λυμπούση που σκόραρε συνολικά τρεις φορές στο παιχνίδι! Από την άλλη, η Αθηναΐδα αγωνίστηκε με εντελώς νεανικό σχήμα σε αυτή την πρώτη του επίσημη υποχρέωση και είχε μία πολύ καλή παρουσία.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Τζουρμανάς άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή (1-0). Στο 25' ο Πανάκης είχε δοκάρι με δυνατή κεφαλιά, όμως στο 55' βρήκε τον τρόπο να σκοράρει με πλασέ και να κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους. Παρά το σοκ, η ομάδα των βορείων προαστίων αντέδρασε και με υπομονή στο παιχνίδι της έφτασε στην ισοφάριση! Στο 58ο λεπτό ο Λυμπούσης σκόραρε με σουτ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Δούλη (2-1) και στο 76' ο Δ. Φάκης έφερε το ματς στα ίσια με φοβερό σουτ στο «Γ» της εστίας (2-2)! Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ημίωρη παράταση, με την Αθηναΐδα να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα στο 112' χάρη σε κοντινή προσπάθεια του Μπαριάμι (3-2) και τον Λυμπούση να ισοφαρίζει με εκτέλεση φάουλ στο 116' (3-3)!

Στα πέναλτι, οι Δ. Φάκης, Ι. Φάκης, Λυμπούσης, Κωνσταντάκης ανέλαβαν ισάριθμες εκτελέσεις και τα πήγαν περίφημα για τον Νεοπεντελικό. Από πλευράς Αθηναΐδας αστόχησαν οι Ντιντίφας, Κανδαλέπας, ενώ ευστόχησαν οι Πανάκης, Ρούτσης και Φίλος.

Διαιτητές: Παναγιωταράς, Μπακογιάννης-Γκούντας

ΑΘΗΝΑΙΔΑ (Μάκης Ραφαηλίδης): Δούλης, Λούλο, Πανταζόπουλος (91' Μπαριάμι), Ζενέλι, Κανδαλέπας, Μπούντου Κόντε (80' Ρούτσης), Ντιντίφας, Θ. Τζουρμανάς (60' Γιαμπουράνης), Πανάκης, Φίλος, Βαγγέλης (46' Α. Τζουρμανάς)

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Δημήτρης-Απόστολος Μιχαλόπουλος): Κουτρομάνος, Βουλανάς (17' Καραγιάννης (100' Ψύλλος)), Μεταξάς (46' Τσαγκαρογιαννάκης), Πολυδωρόπουλος (66' Στάππας), Παππάς, Δ. Φάκης, Κωνσταντάκης, Ξένος (46' Ράπτης), Καραβανάς (60' Σαγματόπουλος), Ι. Φάκης, Λυμπούσης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35