social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στην παράταση ο Άρης Καλαμακίου, 2-1 τη Δάφνη Π. Φαλήρου!

Στην παράταση ο Άρης Καλαμακίου, 2-1 τη Δάφνη Π. Φαλήρου!

Πραγματικό ντέρμπι ήταν το ματς του Άρη Καλαμακίου με τη Δάφνη Π. Φαλήρου, το οποίο κρίθηκε στην παράταση!

Εκεί, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 χάρη σε γκολ που ήρθαν από τον... πάγκο και πήραν το εισιτήριο για την τρίτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, έπειτα από 120 λεπτά που έκρυβαν έντονες συγκινήσεις. Μόλις στο 10ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με κοντινή προσπάθεια του Καλαμάτα (0-1), με τον Τζίμα να φέρνει το ματς στα ίσια στο 61' με σουτ έπειτα από ασίστ του Σουγλίδη (1-1). Στο 75' ο Ελευθεριάδης έχασε μοναδική ευκαιρία να ολοκληρώσει την ανατροπή, όμως το πέναλτι που εκτέλεσε αρχικά αποκρούστηκε από τον Τελατινίδη και εν συνεχεία από το δοκάρι. Στο δοκάρι σταμάτησε και η προσπάθεια του Μαυρέλη από κοντά λίγο αργότερα, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση και τους γηπεδούχους να βρίσκουν το γκολ της πρόκρισης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζάη στο 97' (2-1).

Διαιτητές: Νικολάου, Γκούντας-Γιαννόπουλος

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Μιχάλης Λυκερίδης): Λώλος, Οικονόμου (60' λ.τρ. Κακούτης), Σουγλίδης, Διαμαντόπουλος, Κιοσέογλου, Προμπονάς (72' Βασιλειάδης), Ελευθεριάδης, Σουρβίνος (46' Νούλας), Τρυφωνίδης (60' Τζάης), Βούζας (91' λ.τρ. Τσερεμεγκλής), Λιοτσάκης (46' Τζίμας)

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ (Βαγγέλης Ντάκουρης): Τελατινίδης, Ιωαννίδης (60' Σιγαλάκος), Πάλλας (60' Δερμιτζάκης), Ξύδης, Χριστόπουλος, Λιόσης (85' Μπαρμπούνης), Τσουκαλάς, Ράπτης (106' Κοντομάνος), Βλασερός (75' Χοτζάι), Καλαμάτας (75' Μαυρέλης), Βλαχάκης.

 


Σχετικά άρθρα

Το Χαλάνδρι αναγνωρίζει τις αξίες-Τίμησε τον Τάσο Δημητρίου

Μοιρασιά για Απ. Χαλανδρίου και Αγ. Ελεούσα (1-1)

«Χτίζει» σερί νικών ο Ήφαιστος, 1-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων με «λυτρωτή» Σιδέρη!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35