social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή στις νίκες για τον Κένταυρο Βριλησσίων, 2-0 τον ΠΑΟ Ρουφ

Επιστροφή στις νίκες για τον Κένταυρο Βριλησσίων, 2-0 τον ΠΑΟ Ρουφ

Αποδίδοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο, ο Κένταυρος Βριλησσίων επιβλήθηκε του ΠΑΟ Ρουφ με 2-0, σε ένα ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΛΙΑΦΑΣ

Στο πρώτο μέρος ξεκίνησαν δυναμικά οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 5', μετά από πλασέ του Γιακουμάκη. Στην κόντρα επίθεση ο Κένταυρος ισοφάρισε τις ευκαιρίες. Πέντε λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι, ενώ, στο 17' ο Μιχαλόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Επόμενη καλή φάση στο 40', όταν η ομάδα του Ρουφ βγήκε στην κόντρα με αριθμητικό πλεονέκτημα, δίχως τελικά να μπορέσει να φέρει το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη ο Κένταυρος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αισθανόταν άνετος στον αγωνιστικό χώρο και έβγαλε καλές φάσεις. Στο 53' ο Κατσης με όμορφο σουτ με το εξωτερικό, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον κίπερ των φιλοξενούμενων, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κουνάδης αρνήθηκε τρίτο γκολ, μετά από κοντινή κεφαλιά των γηπεδούχων. Στο τέλος ακόμα δύο καλές φάσεις, όπου στο 89' το μακρινό σουτ του Σαχσανίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΟ, ενώ, για τους φιλοξενούμενους, ο Στατήρης μπορούσε να μειώσει, ύστερα από όμορφη ατομική ενέργεια εντός περιοχής.

Διαιτητής ήταν ο Τριανταφύλλου με βοηθούς τους Μαμούνη και Λουκούμη.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Κώστας Ρούπτσος) Μαρκής, Παπαχρόνης, Γιαννάκου (46' Φελέκης), Λιαπίδης, Καβαλλάρης (65' Χαλκιόπουλος), Κεραμάς, Μανίκας (46' Σασχανίδης), Μιχαλκόπουλος, Τσαντήλας (65' Κερασίδης), Νιτσάκης (73' Δήμος),Αλεξανδράκης.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Νίκος Παπαρούνης) Κουνάδης, Ξανθόπουλος, Σιμάκου (46' Αναστασίου), Μανέτας, Βουρνάζος, Νάσι (46' Τσουκαλάς Α.), Παλαντέσκου (46' Στατήρης), Γεωργόπουλος, Παλάτσιος, Τσουκαλάς Σ. (82' Κατσης), Γιακουμάκης (88' Αθανασούλης).


Σχετικά άρθρα

Γιαννόπουλος: Πίστεψα στο εγχείρημα του κ. Φούσκα για τον Ιάσονα

Θέμα soccerlive: Τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτώβρη η σέντρα στην ΕΠΣΑ Ι 3/10 η πιθανή ημερομηνία

Χλωρός: Ο πιο δύσκολος όμιλος Ι Ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35