social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρυφωνιδης: «Ζοφερή πραγματικότητα η διακοπή του πρωταθλήματος»

Τρυφωνιδης: «Ζοφερή πραγματικότητα η διακοπή του πρωταθλήματος»

Ο Πέτρος Τρυφωνίδης είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς επιθετικούς του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι του Άρη Καλαμακίου, που πραγματοποιεί φέτος την παρθενική παρουσία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Αθήνας, αυτό της Α ΕΠΣΑ.

Ο Πέτρος μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου και εκφράστηκε θετικά για την υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει το συγκρότημα του Μιχάλη Λυκερίδη.

«Η μέχρι στιγμής εικόνα - τονίζει - που έχω όλο αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στον Άρη Καλαμακίου, από την διοίκηση και γενικά ολόκληρη την ομάδα, είναι ότι γίνεται μια πολύ οργανωμένη προσπάθεια ώστε η ομάδα να μπορέσει να καθιερωθεί στην Α κατηγορία Αθηνών.

Είμαι αισιόδοξος, με βάση την δουλειά που έχει γίνει ως τώρα και με το έμψυχο υλικό που διαθέτουμε, ότι η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και παιχνίδι με το παιχνίδι θα παρουσιάζεται όλο και πιο έτοιμη στο δύσκολο πρωτάθλημα που έχουμε μπροστά μας».

Ο Άρης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε εκτός έδρας του Βύρωνα με 2-0, αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος δεν επέτρεψε στους νεοφώτιστους να αγωνιστούν απέναντι στον Αθηναϊκό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

«Ευελπιστούμε - συνεχίζει - να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα καθώς η διακοπή μόνο καλό δεν κάνει στις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές καθώς καλούμαστε να μπούμε σε μια περίοδο συντήρησης χωρίς να έχουμε στον ορίζοντα έναν στόχο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Εμείς παρόλα αυτά είναι σίγουρο ότι θα εκμεταλλευτούμε τη διακοπή και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε κανονικά ώστε να είμαστε έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35