social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Άγιαξ Ταύρου 3-0 τον Άγιο Θωμά Ι Φωνές από τους οράνιε για τη διαιτησια

Ο Άγιαξ Ταύρου 3-0 τον Άγιο Θωμά Ι Φωνές από τους οράνιε για τη διαιτησια

Πρώτη νίκη για τον Άγιαξ Ταύρου στο πρωτάθλημα που επικράτησε με 3-0 του Αγιου Θωμά.

Οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν από το ματς αφού προέρχονταν από την ήττα της πρεμιέρας από τους Αγιους Αναργυρους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα για τη στάση του διαιτητή, Μπακογιάννη θεωρώντας ότι υπέπεσε σε λάθη. 

Στο 11' ο Σ. Σέχου έκανε το 1-0 όμως οι φιλοξενούμενου διαμαρτυρήθηκαν στη συγκεκριμένη φάση θεωρώντας ότι υπάρχει χέρι και κακώς μέτρησε το γκολ. Στο 40' και στο 52' ο Αναστασόπουλος σημάδεψε το δοκάρι χάνοντας σημαντικές στιγμές για τους γηπεδούχους.

Στις καθυστερήσεις ο γεννηθείς τη χρονολογία 2005, Αναστασόπουλος με πλασέ έκανε το 2-0, με τον Μαυροβουνιώτη στο 90+3' να πετύχει με πλασέ μέσα από την περιοχή το 3-0. 

Βοηθοί του Μπακογιάννη οι Νικολάου Χ. και Αθανασόπουλος.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιαννης Γαζης) Γιαννούτσος, Μαυροβουνιώτης, Κορδας, Μαρούσης, Σέχου Γ., Παπαευθυμίου, Παπανδρέου (67' Βλάμμης), Χασιώτης, Σέχου Σ. (78' Καβαλλάρης), Γκαρδιακός (88' Πασσάς), Αναστασόπουλος. 

ΠΟ ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στεφανος Σοϊλεμές) Μακρής, Κουζέλης (80' Βατοπουλος), Πετράκος (80' Τετώρος), Μάκο (65' Μενάι), Πανταζόπουλος, Ζαρκαδούλας, Τζώρτζης, Κολοβός, Γεωργογιάννης (60' Τσινιάς), Ρέτσκα, Ηροδοτου (65'  Βάρφι). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35