social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανατροπή το Ηράκλειο στους Αγ. Αναργύρους, 2-1 την Ελπίδα

Ανατροπή το Ηράκλειο στους Αγ. Αναργύρους, 2-1 την Ελπίδα

Εξαιρετικά ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι έγινε στο δημοτικό γήπεδο Αγ. Αναργύρων, όπου το Ηράκλειο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στη μαχητική Ελπίδα.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 με το οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι «φωνάζουν» σε ακόμη ένα ματς για τη διαιτησία. Συγκεκριμένα, εστιάζουν σε μία φάση που καταγράφηκε στο 92ο λεπτό, όταν ο Σύψας έδειξε την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Λιαπίδη στον Π. Σπυρόπουλο, όμως μετά από υπόδειξη του πρώτου βοηθού Βαμβακά άλλαξε την απόφασή του, δίνοντας την κατοχή της μπάλας στο Ηράκλειο θεωρώντας ότι η μπάλα πέρασε άουτ. 

Οι πράσινοι πήραν το προβάδισμα στο 17ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Πάσχου (1-0), όμως εννέα λεπτά μετά (26') ο Βλάχας αξιοποίησε ασίστ του Μούτσου και με σουτ έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Στο 41' ο γκολκίπερ της Ελπίδας Νικολίτσας απέκρουσε με δύσκολα σε κοντινό σουτ του Μούτσου, ενώ στο 53' έκανε το ίδιο και στο σουτ του Βλάχα. Στο 66' ο Ντερτινής σούταρε από πλάγια θέση, αναγκάζοντας τον Ντάλλα σε δύσκολη απόκρουση στη γωνία του και στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, αφού ο Παππάς ανέτρεψε αντίπαλό του που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι Ηρακλειώτες εκμεταλλεύθηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και έφτασαν στο νικητήριο γκολ στο 76', με τον Παρασκευόπουλο να σκοράρει με κοντινό σουτ έπειτα από ασίστ του Μούτσου. (1-2).

Διαιτητές: Σύψας, Βαμβακάς-Κατελανάκης

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Αντώνης Βαζλαματζής): Νικολίτσας, Βαρβαρίγος (46' Γιαμαρέλος), Ζιάι, Ντερτινής, Παππάς, Κουνάδης, Κοτταρίδης, Παπακωνσταντίνου, Ξενουνλλάρι (71' Π. Σπυρόπουλος), Πάσχος (54' Κολτούκης), Λυμπερόπουλος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας): Ντάλλας, Χαβενετίδης, Λιαπίδης, Ανδρέου, Καλιακούδας, Χρήστου, Μούτσος (84' Παρασκευάς), Βλάχας (84' Χέλμης), Σταυρογιάννης (64' Τσίχλας), Παρασκευόπουλος, Δ. Ηλιακίδης (79' Γκρέμι).

(Περιγραφή: Πέτρος Κοσκινάς)

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35