social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Λυκόβρυση την δεύτερη της νίκη, 3-1 την Ελευθερούπολη

Η Λυκόβρυση την δεύτερη της νίκη, 3-1 την Ελευθερούπολη

Την δεύτερη της νίκη πανηγύρισε η Λυκόβρυση που επικράτησε με 3-1 της Ελευθερούπολης και έφτασε τους 7 πόντους μετά από 5 ματς.

Οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν απέναντι σε μια ομάδα που για δεύτερη συνεχόμενο ματς γνωρίζει την ήττα, έχοντας παράπονα από τη διαιτησία και ειδικότερη για τη φάση του 55'.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής Παπαδόπουλος, υπέδειξε την εσχάτη των ποινών για χέρι όμως μετά από λίγο πήρε την απόφαση πίσω, κατόπιν συνεννόησης με τον βοηθό, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Στο 22' ο Σουλιώτης έκανε το 1-0, με τον Χρυσογωνίδη στο 34' να σημειώνει το 2-0. Στο 40 ο Παππάς με πλασέ έκανε το 2-1 για να έρθει ο Μπεζάνης στο 50' και να γράψει το τελικό 3-1.

Διαιτητής ήταν ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Μπάγια και Μπαζακούλα.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Αγγελάκης, Αρμάντο, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Τζένης, Καβαλλάρης, Τασιούδης, Σχίζας (75' Απέργης), Πετράκης Δ. (85' Παπαχρήστου), Μπεζάνης (55' Κορρές), Χρυσογωνίδης (85' Πετράκης Μ.)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Πέτρος Αντωνιου) Στεφάνου, Μάμαλης (70' Μάμαλης), Χαλκιαδάκης, Γλέτσος, Βασιλάς, Σταμάτης (61' Σερδενές (66' λ.τρ. Τραϊκόπουλος), Καντελμοίδης (46' Ψυλλάκης), Χατζής, Μπουρμπούλης (70' Φλώρος), Λέκκας, Παππάς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35