social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοβεροί οι Ίωνες Αλίμου πέρασαν με πεντάρα από το Γαλάτσι (1-5 την Κορωνίδα)

Φοβεροί οι Ίωνες Αλίμου πέρασαν με πεντάρα από το Γαλάτσι (1-5 την Κορωνίδα)

Η ατυχία φέτος έχει χτυπήσει πολλές φορές την πόρτα των Ίωνων Αλίμου ωστόσο η σημερινή εμφάνιση (18/11) απέναντι στην Κορωνίδα και το πλούσιο σε έκταση σκορ με 1-5 αποδεικνύει ότι το νεανικό σύνολο του Αντώνη Σκουμπουρδή έχει αδικήσει τον εαυτό του πολλάκις.

Παρουσιάζοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου η ομάδα των νοτίων προαστίων είχε τρομερά διαστήματα και έδειξε ότι αξίζει μια θέση καλύτερη στην κατάταξη της Β' ΕΠΣΑ.

Πριν συμπληρωθεί 1' στον αγώνα ο Δημόπουλος με πέναλτι έκανε το 0-1. Στο 45' ο Ντογκάνι διπλασίασε τα τέρματα των Ιωνων για να έρθει 4' αργότερα ο Ποιμενίδης για να γράψει το 0-3 με ένα καταπληκτικό γκολ. Στο 59' ο Λαζάρου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 70' με προσπάθεια του Σκέμπι.

Στο 87' ο Γκλεζάκος έκανε το τελικό 1-5, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι με τον Δημητρακόπουλο.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ζαφειρούλης, Σταματής (46 Σκεμπι), Κορρές, Σοαντζογλου (58 Γιαννόγλου), Κουτσουβέλης, Μαύρος, Γεωργιτζόγλου (46' Ντόγια), Αναστασιάδης, Βελέντζας, Μαυρογιάννης (58' Μπρουγας), Τσελέντης.

ΙΩΝΕΣ (Αντωνης Σκουμπουρδής) Τζιβελέκης, Νικήτας (74' Γαλάνης), Χαλικιάς, Ευγενίδης, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Λαζάρου (55 Κανάκης), Χατζηανόγλου (74' Τρυφέρης), Ντογκάνι (74' Φερρατσάκου), Δημητρακόπουλος (62 Γκλεζάκος), Ποιμενιδης

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35