social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο «διπλό» οι Ίωνες Αλίμου, 2-0 στο Καματερό

Σπουδαίο «διπλό» οι Ίωνες Αλίμου, 2-0 στο Καματερό

Σε... υψηλές πτήσεις βρίσκονται οι Ίωνες Αλίμου στον 4ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ και δείχνουν να μην πτοούνται από το γεγονός ότι είναι νεοφώτιστοι στην Κατηγορία!

Η ομάδα του Κ. Ζαλάβρα πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά στο Καματερό με 2-0, «σκαρφαλώνοντας» έτσι στην πρώτη τριάδα της κατάταξης! Στο γήπεδο Καματερού έγινε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, στο οποίο καταγράφηκαν δύο γκολ, δύο δοκάρια και τέσσερις αποβολές! Μόλις στο 11' ο Μπινέρι σούταρε στο δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάζουν και να παίρνουν το προβάδισμα λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 45' ο Αθανασίου επιχείρησε τη σέντρα και ο Φερρατσάκου με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Στο 57' το συγκρότημα του Μ. Κάτσικα έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μήτκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με την αριθμητική ισορροπία να αποκαθίσταται στο 69' έπειτα από την αποβολή του Νικήτα με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση αντιπάλου. Στο 73' ο Ανδριτσόπουλος είχε με σουτ νέο δοκάρι για το Καματερό, που λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης έμεινε με... οκτώ ποδοσφαιριστές! Αρχικά, στο 90' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πιτέλης και στο 93' ο Τσουρούλιας πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια εξαιτίας αντιαθλητικού μαρκαρίσματος σε αντίπαλό του. Έχοντας, πλέον, σαφές αριθμητικό πλεονέκτημα, οι Ίωνες «σφράγισαν» το «τρίποντο» στο 95' με λόμπα του Δημητρακόπουλου (0-2).

Διαιτητές: Καπίρης, Γκέτσος-Κοντογιάννης

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Μιχάλης Κάτσικας): Κυρίου, Τσεσμετζής (55' Μυλωνάς), Πιτέλης, Τόλιας, Τσουρούλιας, Μαυρειδής Μπινέρι, Τσιργιώτης, Χαιρετάκης, Μήτκας, Ανδριτσόπουλος

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Κώστας Ζαλάβρας): Τζιβελέκης, Μαξακούλης, Γκέζος (89' Οικονόμου), Νικήτας, Δημόπουλος, Σαρρηασλάνογλου (67' Κ.Ν. Γαλάνης), Αθανασίου, Φερρατσάκου (70' Ζήσης), Βαφειάδης (67' Τσακαδός), Δημητρακόπουλος, Ντογκάνι (89' Γ. Γαλάνης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35