social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετος ο ΠΟ Ψυχικού, 4-0 τον Φωστήρα στην Ηλιούπολη

Άνετος ο ΠΟ Ψυχικού, 4-0 τον Φωστήρα στην Ηλιούπολη

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο ΠΟ Ψυχικού προσπέρασε το εμπόδιο του Φωστήρα στην Ηλιούπολη και διατηρήθηκε στην πρώτη τετράδα της κατάταξης στον 4ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Οι πράσινοι επικράτησαν με 4-0, με τον Τσουράπη να δίνει το έναυσμα στο 15' με σουτ (0-1). Πέντε λεπτά μετά (20'), ο Χαλίλα ανέτρεψε αντίπαλό του που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ με συνέπεια να αποβληθεί, για να γίνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των κιτρινόμαυρων. Στο 55' ο Δαγρές πέτυχε το 0-2 με σουτ, για να ακολουθήσουν ακόμη δύο γκολ με δράστη τον Μαραβελάκη. Συγκεκριμένα, βρήκε τον... δρόμο προς τα δίχτυα στο 73' με σουτ και στο 82' με κεφαλιά, για να διαμορφωθεί με αυτό τον τρόπο το τελικό 0-4.

Διαιτητές: Παντέλης, Αναστασόπουλος-Γιαννόπουλος

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ. (Άκης Μιχαηλίδης): Αραστιάρης, Μανωλόπουλος, Βενέτι (77' Πρέντσε), Μπέτσικας, Χαλίλα, Ταφάι, Γιάννης (65' Ζενάι), Κυριακόπουλος, Τσάκαλος, Βαρδάκης (46' Παρτζάλης), Δεμέναγας (74' Τρέτσι)

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Παναγιώτης Γκίκας): Χρανιώτης, Χειμαριός, Γκόντζος (80' Γιατράκος), Κούκος, Κυρίτσης, Οτέμπερης, Τσουράπης (60' Σουμάκης), Ρίτσος (70' Παπαδόπουλος), Κέφης (76' Κοντιζάς), Μαραβελάκης, Δαγρές (76' Πετρίδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35