social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σούπερ Ηράκλειο, απέκλεισε τον Ηλυσιακό (3-1)

Σούπερ Ηράκλειο, απέκλεισε τον Ηλυσιακό (3-1)

Η πρώτη επίσημη ήττα του Ηλυσιακού για τη φετινή σεζόν σημειώθηκε στο Κύπελλο και σε ένα γήπεδο όπου θριάμβευσε για το πρωτάθλημα πριν από τέσσερις μέρες!

Στο γήπεδο της Πρασίνου Λόφου, σε ένα παιχνίδι με σαφώς διαφορετικό χαρακτήρα, το Ηράκλειο εμφανίστηκε αποφασιστικό για την άτυπη ρεβάνς, επικράτησε με 3-1 και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, αποκλείοντας τον μεγάλο του αντίπαλο που πλέον στρέφεται ολοκληρωτικά στον στόχο της ανόδου.

Μόλις στο 12' ο Ηλιακίδης άνοιξε το σκορ με πλασέ και πριν καλά καλά προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, ήρθε στο 20' το 2-0 έπειτα από αυτογκόλ του Πάντου. Η αντίδραση ήταν άμεσα, με τον Νικολόπουλο να υποδέχεται την μπάλα έπειτα από απόκρουση του Τουλίτση και με προβολή να μειώνει σε 2-1 στο 28', όμως οι γηπεδούχοι δεν σάστισαν, αλλά διαχειρίστηκαν το σκορ και, μάλιστα, εδραίωσαν την επικράτησή τους με γκολ που πέτυχε με κεφαλιά στο 63' ο Ηλιακίδης (3-1). Το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν η μπάλα δεν σταματούσε στο δοκάρι από το σουτ του επιχείρησε ο Παρασκευόπουλος στο 85'.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Καφρίτσας-Βαμβακάς

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας): Τουλίτσης, Χαβενετίδης, Λιαπίδης, Τηλιγάδας, Καλιακούδας, Χέλμης (64' Παρασκευάς), Μούτσος (79' Καφετζής), Ηλιακίδης (64' Τσίχλας), Σταυρογιάννης, Παρασκευόπουλος (86' Ανδρέου), Μπουραζάς (64' Χρήστου)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Τόλα, Παπαδόπουλος, Σταματάκης (46' Γαλημίτης), Κούτρας, Πάντος, Τσουρέας (68' Κασσιανός), Νικολόπουλος (75' Πουλέρι), Άνχελ (68' Ταχιράι), Σινομάτι (68' Τσέργας), Χριστόπουλος, Λέκκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35