social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποφασιστική η Κορωνίδα, λύγισε τον Άγιο Δημήτριο (4-3)

Αποφασιστική η Κορωνίδα, λύγισε τον Άγιο Δημήτριο (4-3)

Ένα από τα πιο «πλούσια» ματς της ημέρας έγινε στο γήπεδο Γαλατσίου, όπου η Κορωνίδα λύγισε με 4-3 τον Άγιο Δημήτριο, έπειτα από ένα ενενηντάλεπτο με αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων!

Οι «κόκκινοι» έφτασαν να προηγούνται στο πρώτο ημίχρονο με 3-0, δέχθηκαν την ισοφάριση μετά την αντεπίθεση της «Μπάρτσα» και λίγο πριν το φινάλε πέτυχαν το «χρυσό» γκολ! Στο 6ο λεπτό ο Αναστασιάδης έκανε το 1-0 με σουτ, στο 27' ο Λίτσο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 35' ο Αναστασιάδης, ξανά με σουτ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Λίγο πριν την εκπνοή, σε ένα κομβικό σημείο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ερμάλ (3-1), με τον ίδιο παίκτη να ευστοχεί ξανά από την άσπρη βούλα στο 65' (3-2) και να φέρνει το ματς στα ίσια τρία λεπτά αργότερα (68') με εκτέλεση φάουλ (3-3)! Οι γηπεδούχοι συνήλθαν και έψαξαν το γκολ της νίκης, το οποίο σημείωσε ο Σκέμπι με σουτ στο 80' (4-3), υπογράφοντας την πρώτη ήττα του πρωτοπόρου Αγίου Δημητρίου στο φετινό πρωτάθλημα! 

Διαιτητές: Κατοίκος, Ισσά-Γκούντας

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Άρης Τζεφεράκος): Ιωαννίδης, Κράβαρης, Καράμπελας, Τσαγκαρογιαννάκης, Τριανταφύλλου, Κουτσουβέλης (88' Παλαιολόγος), Σκέμπι, Αναστασιάδης (84' Κουλιούρης), Κασνής (84' Πύργας), Αραμπατζής (41' Βελέντζας), Λίτσο

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Κώστας Αρζένης): Κορδάς, Γκέρτσος, Ρίζος, Φούφας, Τσάκος (81' Κεφάλας), Λεβέντης, Αρώνης, Γιαννούλης, Μενού, Ερμάλ, Τζινευράκης (46' Συκάρας).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35