social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκοψε την Πίτα του ο Μικρασιατικός Αστέρας

Έκοψε την Πίτα του ο Μικρασιατικός Αστέρας

Έκοψε την Πίτα του το ποδοσφαιρικό τμήμα του Μικρασιατικού Αστέρα στο καφε 'ΞΥΛΙΝΑ' που βρίσκεται στην περιοχή της Καισαριανής.

Παρουσία του μεγάλου χορηγού της ομάδας, Χρήστου Πρίτσα, πραγματοποιήθηκε μια όμορφη γιορτή και άπαντες ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές, το επιτελείο και σε όλη την οικογένεια του Μικρασιατικού Αστέρα να είναι υγιέστατοι και να συνεχίσουν με επιτυχίες την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Οι τυχεροί ήταν οι Σταμάτης Σαπαλίδης και Γιώργος Καραντάνης, με τους δυο ποδοσφαιριστές να βρίσκουν τα φλουριά στα κομμάτια τους και να λαμβάνουν τα αντίστοιχα δώρα από την διοίκηση του συλλόγου.

Στην κοπή της Πίτας έδωσαν το παρών ο δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Γιάννης Τσιροζίδης, ο Ηλίας Μιχαηλίδης καθώς και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Γιάννης Γεωργαράς, Ακης Λυκουδης, Μακης Ιωαννίδης και Θοδωρής Θεοδωράκης που είναι και γενικός αρχηγός του συλλόγου μας.

Η σχετική ενημέρωση καταλήγει ως εξής: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε άπαντες που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μικρασιατικού Αστέρα, και σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε το μαγαζί για την παραχώρηση του χώρου».

mikrasiatikos_pita.jpg

 

mikrasiatikos_pita_2.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35