social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λύτρωση για Ιεράπολη σε δραματικό φινάλε, 3-2 τη Θύελλα Περιστερίου!

Λύτρωση για Ιεράπολη σε δραματικό φινάλε, 3-2 τη Θύελλα Περιστερίου!

Έντονες συγκινήσεις πρόσφερε το παιχνίδι της Ιεράπολης με τη Θύελλα Περιστερίου στους φιλάθλους που έσπευσαν στο γήπεδο Ορυζομύλων να το παρακολουθήσουν!

Η ομάδα του Αιγάλεω πήρε τη νίκη με 3-2 σε ματς με δραματικό φινάλε και πρωταγωνιστή τον Βιτουλαδίτη, ο οποίος πέτυχε το γκολ της επικράτησης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και αφού δύο λεπτά πριν είχε ισοφαρίσει ο Λέμης! Οι Περιστεριώτες αιφνιδίασαν, παίρνοντας το προβάδισμα στο 24' με σουτ του Κουμεντάκου (0-1), με τους γηπεδούχους να αντιδρούν και να ισοφαρίζουν στο 43' με πέναλτι που κέρδισε ο Τσαπούρνης και εκτέλεσε εύστοχα ο Κωνσταντινίδης (1-1). Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, στο 48', ο Κωνσταντινίδης έφερε... τούμπα το ματς με σουτ (2-1), ενώ στο 86' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Τ. Κατιάι με δεύτερη κίτρινη. Παρά το «χτύπημα», η Θύελλα βρήκε το σθένος να ψάξει την ισοφάριση και να τη βρει μέσα από το γκολ του Λέμη με σουτ στο 91', όμως ο Βιτουλαδίτης κρατούσε το... καλύτερο για το τέλος και με σουτ στο 93' έγραψε το τελικό 3-2!

Διαιτητές: Κασίδης, Αγγελάκης-Μπαζακούλας

ΙΕΡΑΠΟΛΗ (Χρήστος Κιούρκος): Σπάρος, Μπουρδαμής, Βιδάκης, Λαγκαδίτης, Βιτουλαδίτης, Μανιός, Τσαπούρνης, Κασιμάτης, Σίντρε (60' Μπιάζης), Παπανικολάου (81' Σταματίου), Κωνσταντινίδης (73' Πετεινάκης)

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Δημόπουλος): Παλαιολόγος, Θεοχαρίδης, Ρότα (46' Μεχμέτι), Δρούλιας (64' Λέμης), Καπίρης (46' Χριστοδούλου), Καλαντζί, Φ. Κατιάι, Στοτσένι (64' Σταματάκης), Κουμεντάκος, Τ. Κατιάι, Μπόζας.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35