social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Περίπατο» ο Κένταυρος Βριλησσίων, 6-0 τον Τριφυλλιακό στο Χαλάνδρι!

«Περίπατο» ο Κένταυρος Βριλησσίων, 6-0 τον Τριφυλλιακό στο Χαλάνδρι!

Επίδειξη ισχύος έκανε στο γήπεδο Χαλανδρίου ο Κένταυρος Βριλησσίων, σταματώντας αυτή τη φορά στα έξι γκολ σε άλλη μία εντυπωσιακή επικράτησή του!

Η ομάδα του Κ. Ρούπτσου επιβλήθηκε με 6-0 του Τριφυλλιακού στο γήπεδο Χαλανδρίου, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γκούγκα ο οποίος σημείωσε καρέ τερμάτων. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Σταυρόπουλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (0-1), με τον χαρισματικό φορ να ακολουθεί και με πλασέ στο 31' να γράφει το 0-2. Στο 37' ο Τσαντήλας πέτυχε το 0-3 με σουτ από θέση εκτός περιοχής, για να ακολουθήσουν άλλα τρία γκολ από τον Γκούγκα. Στο 39' με πλασέ (0-4), στο 50' με φάουλ (0-5) και στο 71' με πλασέ από ασίστ του Μπρίλη (0-6), έβαλε... φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο παιχνίδι.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Μπάγιας-Γαλάνης

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Σπανός, Ντανιέλ, Καλεπουδάκης (73' Μακρής), Παρδάλης, Κατσαρός, Πανταζής, Χάβος (62' Παπαδόπουλος), Βαλασιάδης (62' Τσιάτσιος), Γεωργίου (80' Τριτσινιώτης), Μαλέλι, Παυλόπουλος (73' Δεληγιάννης)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Τικταπανίδης, Κρασώνης (69' Τσόγκας), Ταουζής (46' Μπρίλης), Σταυρόπουλος (69' Β. Μανίκας), Γεωργουδάκης, Φελέκης, Ν. Μανίκας (46' Μπεκιάρης), Τσαντήλας, Γκούγκας, Μπαλατσούρας (46' Κολιός), Δέτσης. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35