social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ακριτίδης: Ό,τι παίρνουμε είναι πολύτιμο και μας βοηθάει βαθμολογικά και ψυχολογικά

Ακριτίδης: Ό,τι παίρνουμε είναι πολύτιμο και μας βοηθάει βαθμολογικά και ψυχολογικά

Σε καλό... φεγγάρι βρίσκεται το νεοφώτιστο Παγκράτι που εάν εξαιρεθεί η κακή εμφάνιση και το βαρύ 1-9 της πρεμιέρας, δειχνει ότι πατάει καλά στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Παρότι το νεανικό συγκρότημα του Νίκου Ακριτίδη υπολείπεται σε εμπειρία δείχνει ότι με τη δουλειά που γίνεται όσο περνούν οι εβδομάδες βελτιώνεται και εγκλιματίζεται στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Το Σάββατο η ομάδα του κέντρου υποδέχεται στο γήπεδο του Ελληνικού στις 15.00 την ΑΕ Πετραλώνων και η νίκη είναι μονόδρομος ώστε το Παγκράτι να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν αφού εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Ντουρμετάκης, Νεζίρι που είναι τραυματίες καθώς και οι Εξαρχοίδης και Κωνσταντινίδης που λόγω σπουδών θα απουσιάσουν.

Αντίθετα επιστρέφει ο Βασιλειάδης που εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με τον Τριφυλλιακό (0-0).

Αναφερόμενος στο ματς ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Ακριτίδης σχολίασε τα εξής

"Προετοιμαζόμαστε για το δεύτερο συνεχόμενο ματς στην έδρα μας. Εμείς έχουμε πει ότι κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι καθώς σε αυτή την κατηγορία ό,τι παίρνεις από κάθε ματς είναι πολύτιμο. Είμαστε σε καλή κατάσταση παρά τις απουσίες που έχουμε, όμως κάθε φορά ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Αντιμετωπίζουμε μια αρκετά καλή ομάδα που έχει περισσότερη εμπειρία από εμάς όμως θα κάνουμε το παιχνίδι μας''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35