social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απίθανο «διπλό» με δέκα παίκτες η Κοψαχείλα, 2-1 τον Αττικό!

Απίθανο «διπλό» με δέκα παίκτες η Κοψαχείλα, 2-1 τον Αττικό!

Ανατροπή στο σκορ, γκολ με την εκπνοή, δοκάρια, αποβολές, ένταση: το ματς που έγινε στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος είχε «πλούσιες» συγκινήσεις αλλά και μία μεγάλη νικήτρια που ήταν η Κοψαχείλα!

Με γκολ του Σένε στο 94' και παρότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα του Π. Φαλήρου επικράτησε με 2-1 του Αττικού, που είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι!

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν το προβάδισμα στο 13ο λεπτό με κεφαλιά του Κατσούδα (1-0). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, στο 30' είχαν δοκάρι σε σουτ του Ψαθάκη από θέση εκτός περιοχής και στο 35' ισοφάρισαν με κοντινό πλασέ του Ράπτη (1-1). Στο δεύτερο μέρος ο Αττικός πίεσε για το νικητήριο γκολ, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να το πετύχει, παρότι μάλιστα απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα στο 68ο λεπτό, μετά την αποβολή του Ψαθάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αντ' αυτού, υπέστη σοκ λίγο πριν το φινάλε, όταν ο Σένε προσπέρασε και τον γκολκίπερ Μακρή και προ κενής εστίας έγραψε το 1-2!

Με τη λήξη της αναμέτρησης σημειώθηκε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, απόρροια της οποίας ήταν να αποβληθούν ο ποδοσφαιριστής της Κοψαχείλας, Τζουμάκας, «για εξύβριση αντιπάλου και επειδή επέδειξε απρεπή χειρονομία, δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα», αλλά και ο εκπρόσωπος του Αττικού Β. Πλεξίδας και ο ποδοσφαιριστής Δ. Μπέλη «επειδή από κοινού γρονθοκόπησαν αντίπαλο ποδοσφαιριστή, τον οποίο χτύπησαν με μπουνιές σε όλο του το σώμα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το φύλλο αγώνος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από την Κοψαχείλα τονίζουν πως δεν έχουν κανένα παράπονο από τη φιλοξενία του προέδρου Κώστα Αθανασόπουλου και του υπόλοιπου διοικητικού συμβουλίου, τους οποίους ευχαριστούν και εύχονται στον Αττικό καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Μπαλογιάννης, Αργυριάδης-Αθανασάκης

ΑΤΤΙΚΟΣ (Παναγιώτης Κοζακόπουλος): Μακρής, Ντζέλιας, Σωτηρίου, Κοντόπουλος, Κατσούδας, Αθανασόπουλος, Ματσαβέλης (61' Γεωργαντής), Χρόνης (71' Χέλμης), Δουληγέρης, Μπέλη, Κορνελάτος (87' Μπομποτσιάρης)

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Μοσχοβίτης, Ψαθάκης, Ίμπρο, Πρέντσε, Μοχαμέτι, Λύτρας, Ράπτης (60' Στυλιανού), Τζουμάκας (70' Περιμένης), Σένε, Ασημακόπουλος, Φωτόπουλος (85' Μπετχαβάς).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35