social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν «ξέφυγε» από την ισοπαλία το ντέρμπι της Αγ. Ελεούσας με τον Άγιαξ Ταύρου (1-1)

Δεν «ξέφυγε» από την ισοπαλία το ντέρμπι της Αγ. Ελεούσας με τον Άγιαξ Ταύρου (1-1)

Το ματς που έγινε στο γήπεδο της Αγ. Βαρβάρας σήμερα (4/12) το πρωί δικαίωσε όσους το επέλεξαν για να το παρακολουθήσουν.

Είχε γκολ, ένα εκ των οποίων σπάνιας ομορφιάς, είχε πάθος, αγωνιστική ένταση, φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και δύο ομάδες, την Αγία Ελεούσα και τον Άγιαξ Ταύρου, που πάλεψαν για το επιθυμητό αποτέλεσμα και τελικά έμειναν στο ισόπαλο 1-1, στο ντέρμπι της αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

eleousa_panigirismoi.jpg

Ήταν εμφανές πως οι γηπεδούχοι ήθελαν κάτι περισσότερο, σε σχέση με τους αντιπάλους, που ειδικά όσο περνούσε η ώρα έδειχναν να «βολεύονται» με τον βαθμό. Ωστόσο, η πρώτη σπουδαία στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 7ο λεπτό ο κορυφαίος Μαρούσης εκτέλεσε φάουλ, ο Παπανδρέου έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το σημαιάκι του δεύτερου βοηθού Κουκόπουλου είχε υψωθεί, με συνέπεια το γκολ να μην μετρήσει. Στην πρώτη επίθεσή της με αξιώσεις, η Αγία Ελεούσα ευτύχησε να προηγηθεί. Ήταν το 11ο λεπτό όταν ο Καραδήμας βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια λίγο έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ξυδιά για το 1-0. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε η ισοφάριση με ένα ανεπανάληπτο γκολ του Μαρούση. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν τη σέντρα, ο αρχηγός του Άγιαξ είδε εκτός θέσης τον γκολκίπερ Τζωρτζακάκη και με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο στον χώρο του κέντρου «κρέμασε» τον αντίπαλό του για το 1-1!

ajax_panigirismoi.jpg

Η γρήγορη απάντηση έδωσε στους κόκκινους τη δυνατότητα να επιστρέψουν στο αρχικό τους πλάνο, φροντίζοντας να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία τους. Από το 20ο λεπτό κι έπειτα, η Αγία Ελεούσα επέβαλε τον ρυθμό της, έφερε το ματς στα μέτρα της, «έχτισε» ορθολογικά το παιχνίδι της, έψαξε το γκολ της νίκης, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να το πετύχει, παρά την υπομονή της σε όλο το ενενηντάλεπτο. Από την άλλη, ο Άγιαξ αμύνθηκε σθεναρά και πειθαρχημένα, απέτρεψε τις επικίνδυνες καταστάσεις, δεν απείλησε σε καμία περίπτωση και στο τέλος πήρε το «μάξιμουμ» από αυτό που θα μπορούσε με βάση την εικόνα της αναμέτρησης. Μάλιστα, ολοκλήρωσε το ματς με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Χ. Σέχου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 87ο λεπτό. Μία πολύ καλή διαιτησία είχε ο Μπαϊρακτάρης, βοηθώντας από την πλευρά του να γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Χ. Νικολάου-Κουκόπουλος

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Τζωρτζακάκης, Μαζμανίδης (76' Πατσατζόγλου), Κρητικός, Αλ. Μπάκας, Μπέκος, Κυβέλος, Σωτηρόπουλος (58' Τουφεξίδης), Κατσικογιάννης, Καραδήμας, Γκουτίδης (82' Π. Μπάκας), Κοπανάς (76' Κέσκος)

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Ξυδιάς, Χασιώτης, Καβαλλάρης, Μαρούσης, Χ. Σέχου, Παπαευθυμίου, Παπανδρέου (82' Μπαρμπαλιάς), Τρακόσης, Σ. Σέχου, Πάσα (89' Παπακωνσταντίνου), Στατήρης (71' Αναστασόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35