social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χατ τρικ ο Πανάκης και «πεντάρα» η Αθηναΐδα με Θύελλα Περιστερίου (0-5)

Χατ τρικ ο Πανάκης και «πεντάρα» η Αθηναΐδα με Θύελλα Περιστερίου (0-5)

Για ένα ημίχρονο είχε ενδιαφέρον το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Χρυσούπολης ανάμεσα στην ουραγό Θύελλα Περιστερίου και την Αθηναΐδα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι... πάτησαν γκάζι και έφτασαν στην επικράτηση με το εμφατικό 5-0, για να μείνουν μόνοι στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ! Πρωταγωνιστής της επιτυχίας ήταν ο Πανάκης, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, έχοντας και χαμένο πέναλτι! Μόλις στο 2ο λεπτό ο Φρατζέσκος ολοκλήρωσε με επιτυχία υπέροχη ατομική προσπάθεια και άνοιξε το σκορ (0-1), για να έρθει στο 48' ο Πανάκης και με κοντινό πλασέ να γράψει το 0-2. Στο 53' ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον Γεράση σε εκτέλεση πέναλτι, όμως οκτώ λεπτά μετά σημείωσε το 0-3 με κεφαλιά. Στο 81' ο Α. Τζουρμανάς σημείωσε το 0-4 με μακρινό σουτ στο «Γ» της εστίας, με τον 26χρονο άσο να «χτυπάει» ξανά στο 90' και να διαμορφώνει το τελικό 0-5 με κοντινή προβολή σε ασίστ του Γκιόκα.

Διαιτητές: Τζίβρας, Παγούνης-Λουκούμης

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Δημόπουλος): Γεράσης, Θεοχαρίδης, Ρότα (12' λ.τρ. Στοτσένι), Δρούλιας, Χριστοδούλου, Μπόζας, Λέμης (75' Ασπρομάτης), Σταματάκης, Δήμο (75' Καλογερόπουλος), Θεοδωρακόπουλος (85' Γιάννης), Κολοβός

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Μάκης Ραφαηλίδης): Γκιμούσης, Κοντής, Λούλο, Μαρμαράς (77' Γκιόκας), Πράσσος (66' Μπαριάμι), Κανδαλέπας, Γ. Τζουρμανάς (66' Κωνσταντιδέλλης), Α. Τζουρμανάς, Πανάκης, Φίλος (66' Βαγγελής), Φρατζέσκος (77' Ντιντίφας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35