social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

O Απόλλων Χαλανδρίου το ντέρμπι, 2-1 τους Ίωνες Αλίμου

O Απόλλων Χαλανδρίου το ντέρμπι, 2-1 τους Ίωνες Αλίμου

Ύστερα από ένα παιχνίδι που χάρηκαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Κ. Χαλανδρίου για να το παρακολουθήσουν, ο Απόλλων Χαλανδρίου πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 απέναντι στους Ίωνες Αλίμου και έμεινε μόνος στη δεύτερη θέση της κατάταξης στον 4ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Οι κυανόλευκοι έφτασαν στο γκολ της νίκης λίγο πριν την εκπνοή και, συγκεκριμένα στο 89', όταν ο Ψάλλας εκτέλεσε αράουτ και ο Παναγιώτου με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι της εστίας και εν συνεχεία στα δίχτυα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς! Στο 57ο λεπτό ο Τζάκσον είχε ανοίξει το σκορ με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα του Παπουτσή(1-1), για να ισοφαρίσει ο Ντογκάνι πέντε λεπτά αργότερα (57') με κοντινό πλασέ. Κατά τα άλλα, έγινε ένα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον ματς, με αρκετό καθαρό χρόνο παιχνιδιού.

Διαιτητές: Τσατσούλης, Βαμβακάς-Καφρίτσας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Νούσης (52' Πρόξενος), Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Νίνος (80' Παγώνης), Μπεθάνης (52' Παναγιώτου), Κανδεράκης, Στεργιώτης, Τζάκσον (70' Χαραλάμπους), Παπουτσής (80' Βλάχος)

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Κώστας Ζαλάβρας): Τζιβελέκης, Μαξακούλης, Γκέζος, Ζήσης, Ευγενίδης, Δημόπουλος, Κανάκης (76' Φερρατσάκου), Αθανασίου (88' Οικονόμου), Βαφειάδης (85' Καρράς), Δημητρακόπουλος (46' Σαρρηασλάνογλου), Ντογκάνι

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35