social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ακάθεκτος ο Κένταυρος Βριλησσίων 4-1 τον Παπάγο

Ακάθεκτος ο Κένταυρος Βριλησσίων 4-1 τον Παπάγο

Συνέχεια στην πορεία του προς την επάνοδο στην Α' ΕΠΣΑ έδωσε ο πρωτοπόρος Κένταυρος Βριλησσίων, πετυχαίνοντας την ένατη νίκη του σε δέκα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας.

Στο γήπεδο Χολαργού Β' η ομάδα του Κ. Ρούπτσου επικράτησε με 4-1 του Παπάγου, που παραμένει ουραγός στον 3ο όμιλο και προκαλεί προβληματισμό με την παρουσία του. Μόλις στο 17ο λεπτό ο Μπρίλης με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1), με τον Τσαντήλα να σκοράρει με σουτ στο 38' για το 0-2. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 50', οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι με πλασέ του Παπαναστασίου (1-2), όμως η συνέχεια ανήκε στον Κένταυρο. Στο 78' ο Τσαντήλας με σουτ έγραψε το 1-3 και στο 86' ο Γεωργουδάκης «έκλεισε» το σκορ, ολοκληρώνοντας με ιδανικό πλασέ προσωπικό του σόλο (1-4).

Διαιτητές: Πατεράκης, Αθανασάκης-Αργυριάδης

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Λάγιος, Πλούμης, Καπάνταης, Αλεξιάδης, Λιούκας, Π. Γύπαρης, Μπράτσος, Φατούρος, Παπαναστασίου, Κωστόπουλος, Καραθανάσης

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Τικταπανίδης, Αργυρόπουλος, Ταούζης, Σταυρόπουλος, Γεωργουδάκης (87' Κρασώνης), Φελέκης (87' Τσόγκας), Μανίκας, Τσαντήλας (83' Κουδούνας), Δέτσης (61' Μπεκιάρης), Μπαλατσούρας (83' Κολιός), Μπρίλης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35