social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Εξάρα» τα Βριλήσσια με καρέ Τσιούμα (6-0 τον Αρίωνα)

«Εξάρα» τα Βριλήσσια με καρέ Τσιούμα (6-0 τον Αρίωνα)

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν τα Βριλήσσια νωρίς σήμερα (22/1) το μεσημέρι και, συγχρόνως, διατηρήθηκαν στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ και στο +3 από τους διώκτες τους!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στ. Τσιούμα που σημείωσε τέσσερα γκολ, η ομάδα του Δ. Λειβαρτζηνού επιβλήθηκε με 6-0 του Αρίωνα, που δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στον ισχυρό αντίπαλό του.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 12ο λεπτό με αυτογκόλ του Μπουρλέση έπειτα από ενέργεια του Αυγερόπουλου (1-0), ενώ στο 20' ο Προβίδης ολοκλήρωσε ατομική προσπάθεια και με πλασέ προ κενής εστίας πέτυχε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Τσιούμας και με καρέ τερμάτων έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του! Στο 57' έγραψε το 3-0 με σουτ, στο 61' αξιοποίησε ασίστ του Χαλεπλή και με σουτ πέτυχε το 4-0, ενώ στο 69' έκανε το 5-0 με πλασέ έπειτα από σέντρα του Αραμπατζή. Ο 22χρονος επιτελικός μέσος διαμόρφωσε το τελικό 6-0 με σουτ μετά από «πάτημα» του Χαλεπλή.

Διαιτητές: Φωτάκος, Μπόντζος-Κοντογιάννης

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Δημήτρης Λειβαρτζινός): Τζεβελέκης (71' Σεϊμένης), Σπανός (68' Γκρέκος), Αυγερόπουλος, Ελεζάι (68' Χρήστου), Μ. Τσιούμας, Μότσιος, Χαλεπλής, Αραμπατζής (71' Παπαδόπουλος), Προβίδης (68' Ρούσσης), Στ. Τσιούμας, Κυριακόπουλος

ΑΡΙΩΝ (Σταύρος Πολύμος): Αραστσιάρης, Σακελλαρόπουλος (46' Γκιλλ), Βαρδαξής, Μπουρλέσης, Μπέτσικας (72' Ζουμπόπουλος), Πρίντζιος, Μπαλαούρας (46' Γιάννη), Καραχάλιος (46' Τρακάδας), Σπυρής, Ντερβίσι, Πολυμενόπουλος (69' Αλημπαλής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35