social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψε στις νίκες με ξέσπασμα ο Άγιαξ Ταύρου, 3-0 τους Αγ. Αναργύρους

Επέστρεψε στις νίκες με ξέσπασμα ο Άγιαξ Ταύρου, 3-0 τους Αγ. Αναργύρους

Οι προηγούμενες δύο αγωνιστικές είχαν περάσει χωρίς νικηφόρο αποτέλεσμα για τον Άγιαξ Ταύρου.

Ημερολογιακά είχε κλείσει ήδη μήνας από το τελευταίο «τρίποντο», με δεδομένο ότι είχε μεσολαβήσει και η διακοπή στη δράση λόγω εορτών. Τόσος καιρός, όμως, ήταν αρκετός για τους ποδοσφαιριστές του Γ. Γαζή για να παραμένουν μακριά από πανηγυρισμούς και το απέδειξαν με την παρουσία τους στο σημερινό (14/1) ματς με τους Αγ. Αναργύρους! Οι κόκκινοι έδειξαν να θέλουν διακαώς το παιχνίδι και το έκαναν δικό τους με το εμφατικό 3-0! Η επιστροφή στις νίκες, μάλιστα, σήμανε και την επάνοδο στην 4η θέση της κατάταξης στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ. Από την άλλη, οι «Άγιοι» παρουσίασαν δύο διαφορετικά πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι με το τελικό σκορ αδίκησαν τον εαυτό τους και την προσπάθειά τους στον αγωνιστικό χώρο, αφού στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και σε σημεία, μάλιστα, πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο!

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν σε μία από τις πρώτες στατικές τους φάσεις και, συγκεκριμένα, στο 15ο λεπτό, όταν ο Μαρούσης εκτέλεσε φάουλ και ο Σ. Σέχου βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, για να την στείλει στα δίχτυα με προβολή (1-0). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, όμως αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολο να διασπάσουν τη συμπαγή αμυντική γραμμή των γηπεδούχων και να φτάσουν με αξιώσεις απέναντι στον γκολκίπερ Γεωργίου, που έκανε το ντεμπούτο του.

Στο δεύτερο μέρος ο Άγιαξ κυριάρχησε και έφτασε σε άλλα δύο γκολ. Στο 57ο λεπτό ο Σ. Σέχου έκανε όμορφη ενέργεια από τη δεξιά πτέρυγα, σέντραρε παράλληλα και ο Στατήρης από κοντά σκόραρε, υπενθυμίζοντας στους ανθρώπους της ομάδας πόσο σημαντική ήταν η απουσία του το προηγούμενο διάστημα (2-0). Τρία λεπτά μετά (60') το έργο των γηπεδούχων απλοποιήθηκε ακόμη περισσότερο, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κατσάρας, αφήνοντας την ομάδα του να συνεχίσει με αριθμητικό μειονέκτημα. Έφτασαν, μάλιστα, και σε τρίτο γκολ, χάρη σε δυνατό σουτ του Καλαμάτα στο 78ο λεπτό (3-0), που ήταν και η τελευταία σπουδαία πράξη της συνάντησης. Καλή ήταν η διαιτησία του Τσουκαλά, σε ένα ματς που δεν είχε δύσκολες φάσεις στις δύο περιοχές, αλλά πολλή δουλειά για την τριάδα καθ' όλη τη διάρκειά του, εξαιτίας της έντασης των μονομαχιών, των μαρκαρισμάτων και των διαμαρτυριών.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Μπάγιας-Κατελανάκης

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Γεωργίου, Χασιώτης, Παπακωνσταντίνου, Μαρούσης, Δρόσης, Παπαευθυμίου, Καλαμάτας (89' Μαντζιούτας), Μαυροβουνιώτης, Σ. Σέχου (75' Αναστασίου), Γκαρδιακός (81' Πάσα), Στατήρης

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χρήστος Πιπίνης): Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Γενιδόγαν (81' Κωσταδήμας), Κατσάρας, Γεωργαμλής, Κατσίβελας (65' Παπουλίδης), Αρβανιτάκης, Πρισιμιτζής (65' Χαραλάμπου), Φωτόπουλος, Πετανάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35