social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το ντέρμπι της Ηλιούπολης στη Διάνα με το… στυλ της, 0-1 το Χαραυγιακό

Το ντέρμπι της Ηλιούπολης στη Διάνα με το… στυλ της, 0-1 το Χαραυγιακό

 Η Ηλιούπολη έβαλε τα… γιορτινά της για το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στο Χαραυγιακό και τη Διάνα, το οποίο καθόρισε ο Χρήστος Φάρος στο 32’ για το τελικό 0-1. Έπειτα από 13 αγωνιστικές στον Α’ όμιλο, η ομάδα του Γιάννη Κουσάνα (2η θέση, 24 βαθμούς) είναι στο -1 από τον Μικρασιατικό Αστέρα και συγκατοικεί με τον ΑΟ Χαϊδαρίου που θα φιλοξενήσει σε μια εβδομάδα (29/1). Από την άλλη μεριά, το σύνολο του Αλβέρτου Παπαδάκη (10η θέση, 8 πόντους) πάλεψε, αλλά έμεινε με άδεια χέρια και είδε τον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων να φεύγει από τη Νέα Ιωνία με ένα σπουδαίο τρίποντο. Περίπου 350 άτομα γέμισαν το «Ηλιούπολης Β’» που «ζέσταναν» οι οπαδοί των «νερατζούρι».

Με ωραία και δυνατά σουτ του Χάλου (7’) και του Τουγουντζόγλου (22’), οι δυο ομάδες «άγγιξαν» το γκολ. Επιπρόσθετα, στο 18’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Φάρου, επειδή ο «εκτεθειμένος» Ζώης έκανε κίνηση μπροστά στον Ζαγαρέλο. Στο 31’ ο Χάλος γέμισε προς τον Καζάκο, εκείνος την… έσπασε με την μία στον Φάρο και αυτός πλάσαρε ιδανικά στη γωνία για το 0-1. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ακόμα ένα επικίνδυνο «βολέ» του Ζώη που πήγε να κρεμάσει τον Ζαγαρέλο στο 38’.

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, ο Χρήστου πήγε να… μιμηθεί τον Ζώη στο 54’ με πανομοιότυπη εκτέλεση εκτός περιοχής. Ο ίδιος παίκτης δοκίμασε την ετοιμότητα του Τζίνα στο 76’, η φάση εξελίχθηκε σε πλασέ του Καζάκου που πέρασε εκτός και στο ίδιο λεπτό ο Νομικός ήταν μια… ανάσα από το γκολ, όμως ο Μπαρδάκης του πήρε την «μπουκιά από το στόμα», όπως και του Γκίκα στο 90+4’, σε μια φάση που ήταν έτοιμος για την ισοφάριση. Ενδιάμεσα, ο Ζαγαρέλος έβαλε «STOP» στον Καζάκο στο 86’ και στο 89’ ο Φάρος πλάσαρε άουτ.

Τελικό 0-1 στο τοπικό ντέρμπι και μεγάλη αγωνία στα δυο στρατόπεδα για τους τραυματισμούς των Αουρέλ Νίκολι στο 14’ και Χριστόδουλου Χρήστου στο 79’, με τους αστραγάλους τους να έχουν λαβωθεί. Αντίθετα, επιστροφή στη δράση για τους Δημήτρη Μπακογιάννη (αρθροσκόπηση) και Βασίλη Κατσιάνη (φλεγμονή στον αχίλλειο).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαράνος Θ., Νικολάου Χ. - Λιαμπότης Μ.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Ζαγαρέλος, Κοζάκης, Ξενάκης, Παραπονιάρης, Ανεβλαβής, Τουγουντζόγλου, Αμπατζής (66’ Ασβεστάς), Ρεσούλι (87’ Αναστασίου), Νομικός, Γκίκας, Χρήστου (80 λ.τρ. Παπαδήμας).

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Τζίνας, Πανίδης, Δάρρας (87’ Μπακογιάννης), Νίκολι (14’ λ.τρ. Κατσιάνης), Χάλος, Μπαρδάκης, Καζάκος, Παπαντζίμας, Ζώης (66’ Ευθυμίου), Φάρος, Ποντικάκος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35