social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το... τρένο της Αθηναΐδας πέρασε και από το Περιστέρι!

Το... τρένο της Αθηναΐδας πέρασε και από το Περιστέρι!

Τρίτη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμη αγωνιστική υποχρέωση μακριά από την έδρα της πανηγύρισε η Αθηναΐδα, παραμένοντας σε στενή επαφή με την κορυφή στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Μετά τα «διπλά» σε Μεταμόρφωση και Ιεράπολη, η ομάδα της Κυψέλης πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο Ηφαίστου, όπου επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή Περιστερίου. Παρά το σοκ των αρκετών απουσιών της, αφού δεν αγωνίστηκαν οι Ντιντίφας, Φρατζέσκος, Φίλος και Χουτάς, η ομάδα του Μ. Ραφαηλίδη πήρε το «τρίποντο» χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 23ο λεπτό ο... χαζομπαμπάς Κοντής με συρτό σουτ! Σημειώνεται πως οι νικητές ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πανάκη στο 84ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα «για επικίνδυνο παίξιμο».

Διαιτητές: Αλαμπέης, Αραβίδης-Παπαηλίας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γιάννης Νενεκούμης): Νότη, Α. Σάσσαλος, Πουρίκη, Πάνος (59' Δρουγουνάκης), Π. Μήτρος, Ν. Μήτρος, Ελεύθερος (79' Ε. Σάσσαλος), Λιαγκόζης (85' Νίτας), Κρεμμύδας, Βαρδαραμάτος (85' Σερίφης), Χρυσοχόος (59' Νίκος)

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Μάκης Ραφαηλίδης): Καββαδίας, Κοντής, Χ. Πράσσος, Βογατσάς, Παρμάκης (13' λ.τρ. Μπαριάμι), Κανδαλέπας, Καραΐσκος, Τζουρμανάς, Πανάκης, Μήτση (59' Λούλο), Πανταζόπουλος (59' Ρούτσης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35