social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άγιος Θωμάς: Έχει... εθιστεί στα σερί!

Άγιος Θωμάς: Έχει... εθιστεί στα σερί!

Μπορούν εύκολα να θυμηθούν οι φίλοι του αθηναϊκού ποδοσφαίρου πως μία από τις ομάδες που εντυπωσίασαν την περσινή σεζόν με την παρουσία τους (ίσως περισσότερο από κάθε άλλη), ήταν ο Άγιος Θωμάς, που με τις εκπληκτικές του πορείες τόσο στο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ όσο και στο Κύπελλο ανάγκαζε άπαντες να πλέκουν το εγκώμιό του.

Το αήττητο σερί του κράτησε για 21 αγωνιστικές στον 4ο όμιλο της Β' Κατηγορίας, πριν σημειωθεί η εντός έδρας ήττα από την Πεύκη σε ένα ματς για την τελευταία αγωνιστική με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Μετά την αναμενόμενη άνοδό της, η ομάδα από το Γουδή αγωνίζεται πλέον σε ένα πιο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Α' Κατηγορίας, κάτι που όμως δεν την εμποδίζει καθόλου να πραγματοποιεί τα... γνωστά της φοβερά σερί και να προκαλεί τον θαυμασμό σε φίλους και αντιπάλους! Το «διπλό» απέναντι στα πρωτοπόρο Σούρμενα (0-1) το πρωί της περασμένης Κυριακής χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως έκπληξη και ίσως πρόκειται για κρίση που εδράζεται στη λογική. Πόσο έκπληξη, όμως, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα τέτοιο νικηφόρο αποτέλεσμα από μία ομάδα που έχει να ηττηθεί από τις... 16 Νοεμβρίου;

Εκείνη την Τετάρτη, λοιπόν, διαδραματιζόταν το δεύτερο ημίχρονο μίας συνάντησης που είχε ξεκινήσει δέκα ημέρες νωρίτερα και είχε διακοπεί λόγω έντονης βροχόπτωσης, με την Αγία Ελεούσα να... προλαβαίνει στο πρώτο μέρος να πετύχει ένα γκολ που στη συνέχεια αποδεικνυόταν αρκετό για να την οδηγήσει στη νίκη (1-0), σε ματς για την 4η αγωνιστική. Η ήττα εκείνη ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τους νεοφώτιστους, που έκτοτε έχουν πάρει μπρος και δεν... λένε να σταματήσουν!

Οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους: στις 10 αγωνιστικές που έχουν ακολουθήσει, οι «οράνιε» του Στέφανου Σοϊλεμέ έχουν 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και ένα... ρεπό, επιδόσεις που τους επιτρέπουν αφενός να διατηρούν αήττητο σερί 78 ημερών, αλλά και να βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που προπορεύονται στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ. Η 6η θέση με τους 22 βαθμούς συγκομιδή μάλλον «αδικεί» κάπως τον Άγιο Θωμά αναφορικά με τα πρώτα και γρήγορα συμπεράσματα που μπορεί να εξάγει κανείς, αφού την ίδια ώρα βρίσκεται να απέχει από την κορυφή μόλις 4 βαθμούς!

Το πόσο ψηλά έχει τοποθετηθεί ο πήχης στον σύλλογο του Γουδή, το γνωρίζουν καλύτερα οι άνθρωποι που τον υπηρετούν. Εκείνο που γνωρίζουμε εμείς με σιγουριά, είναι πως ομάδες με τέτοιες επιδόσεις έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να τις παρακολουθεί κανείς!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35