social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αστερας Καισαριανής: Η επίσημη θέση για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ

Αστερας Καισαριανής: Η επίσημη θέση για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ

Ο Αστέρας Καισαριανής, όπως αναμένονταν, πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ και με ανακοίνωση του αναφέρει

«Ο Αστέρας Καισαριανής καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια που έλαβαν χώρα με τη λήξη του χθεσινού αγώνα (16/12) με τον ΠΑΟ Ρουφ στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ και σκοπεύει να προβεί σε κάθε ενέργεια που κρίνεται αναγκαία προκειμένου να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα ιδεώδη, τις αξίες και την ιστορία της ομάδας μας.
Οι κανόνες συμπεριφοράς είναι ξεκάθαροι και επιβάλλεται να γίνουν σεβαστοί από όλους.
Ως σύλλογος, από την αρχή της σεζόν ουδέποτε έχουμε προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα σε αντίπαλες ομάδες και στόχος μας πάντα αποτελεί η εξάλειψη κάθε μορφή βίας και οι αγώνες να διεξάγονται παντα σε αθλητικά πλαίσια και μόνο.
Μια μικρή μειονότητα φιλάθλων που προκάλεσε το γεγονός ,είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι θα απομονωθεί και δεν θα τους επιτραπεί ξανά η είσοδος σε αγώνα του αγαπημένου μας Αστέρα.
Το χτεσινό επεισόδιο, αποτελεί μία ατυχή παρένθεση και θα κανουμε τα αδύνατα - δυνατά να μην επαναληφθεί ξανά ποτέ.
Ευχόμαστε ολόθερμα περαστικά στα μέλη του ΠΑΟ Ρουφ και ευελπιστούμε στη διατήρηση των πολύ καλων σχεσεων αναμεσα στα δυο σωματεια , οπως υπηρχαν σε ολο το ενενηντάλεπτο του χτεσινου συναρπαστικου αγωνα .
Καλές γιορτες με υγεια και ολα τα καλα»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35