social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μετρά αντίστροφα για την επάνοδο ο Κένταυρος Βριλησσίων (2-1 την Αλσούπολη)

Μετρά αντίστροφα για την επάνοδο ο Κένταυρος Βριλησσίων (2-1 την Αλσούπολη)

Ακόμη ένα βήμα προς την επιστροφή του στην Α' ΕΠΣΑ πραγματοποίησε ο Κένταυρος Βριλησσίων, που σιγά σιγά θα αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη μέρα στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Κ. Ρούπτσου προσπέρασε με επιτυχία και το εμπόδιο της Αλσούπολης, της οποίας επικράτησε με 2-1, για να ξεφύγει στο +10 στην κορυφή του 3ου ομίλου της Β' Κατηγορίας.

Μόλις στο 18ο λεπτό ο Χαλκιόπουλος με πλασέ σκόραρε για το 1-0, με τους γηπεδούχους να αναγκάζονται να μείνουν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο από το 43', όταν αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπρίλης και αποβλήθηκε! Παρ' όλα αυτά, ο Κένταυρος βρήκε και δεύτερο γκολ στο 49ο λεπτό χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκούγκα (2-0). Η ομάδα της Ν. Ιωνίας προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς και, μάλιστα, στο 70' μείωσε σε 2-1 με εκτέλεση πέναλτι του Μούτσου. Ωστόσο, η προσπάθειά της δεν είχε συνέχεια και μοιραία γνώρισε την ήττα, που τη φέρνει σε ακόμη πιο δυσχερή θέση ενόψει της συνέχειας.

Διαιτητές: Μητροφάνης, Τράντας-Καρράς

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Τικταπανίδης, Τσαντήλας (85' Αργυρόπουλος), Χαλκιόπουλος, Κολιός, Μπουρής, Φελέκης (24' λ.τρ. Γκούγκας), Γεωργουδάκης, Σαχσανίδης (85' Ταούζης), Τσερώνης (71' Γεωργιτζόγλου), Μπαλατσούρας (71' Μανίκας), Μπρίλης

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Βιδιαδάκης, Σώντας (85' Πανταγιάς), Παππούς (46' Νικολόπουλος), Φειδάκης, Ιωαννίδης, Κοκότης, Μούτσος, Τζωρτζάτος, Κωνσταντάκης, Τσούκας (60' Παπαδόπουλος), Κόκας (46' Διακάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35