social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γκολ και ένταση στο 7-2 του Αγ. Δημητρίου επί του Αρίωνα

Γκολ και ένταση στο 7-2 του Αγ. Δημητρίου επί του Αρίωνα

Ματς που είχε πολλά γκολ και μπόλικη ένταση έγινε στο γήπεδο Υμηττού το πρωί της Κυριακής, με τον Άγιο Δημήτριο να παίρνει τη νίκη με το 7-2 απέναντι στον Αρίωνα.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο για ένα ημίχρονο, αφού η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί από το 6ο λεπτό με κεφαλιά του Βλάμη (0-1), όμως στο 37' ήρθε η ισοφάριση από το σουτ του Μπουζιούρη (1-1). Ωστόσο, στο 54ο λεπτό τα... αίματα άναψαν! Ο διαιτητής Γιαννόπουλος σφύριξε πέναλτι υπέρ της «Μπάρτσα», προκαλώντας την έντονη αντίδραση από τον πάγκο των γηπεδούχων! Ενδεικτικό είναι πως ο Στ. Πολύμος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, απειλώντας πως θα πάρει την ομάδα και θα αποχωρήσει, φωνάζοντας «τέτοιες ομάδες θέλετε στην ΕΠΣΑ, σαν τον Άγιο Δημήτριο»! Ο αρχηγός της ομάδας του, Στ. Μπουρλέσης, προσπάθησε να τον ηρεμήσει, υπενθυμίζοντάς του ότι η ομάδα θα βρισκόταν αντιμέτωπη με «βαριά» τιμωρία, αν προέβαινε σε τέτοια κίνηση. Εν τέλει, ο προπονητής των γηπεδούχων αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και παρακολούθησε το υπόλοιπο παιχνίδι από την εξέδρα. Κατά τα άλλα, ο Αρώνης ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έδωσε το προβάδισμα ξανά στην ομάδα του Αγ. Δημητρίου (1-2), για να ακολουθήσει... βροχή από γκολ! Στο 60' ο Αρώνης, στο 62' ο Ρίζος, στο 63' ο Καρκασίνας, στο 68' ο Συκαράς και στο 76' ο Χιώτης, πέτυχαν τα υπόλοιπα γκολ των κυανέρυθρων. Από την άλλη, είχε μειώσει στο 72' ο Σπύρος με σουτ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι περίπου στο 60ο λεπτό του επεισοδιακού αυτού αγώνα, αποβλήθηκε από τον πάγκο των φιλοξενούμενων με κόκκινη κάρτα ο δηλωμένος ως φυσικοθεραπευτής, Λάμπρος Παπαδημητρίου, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς και υβριστικών χαρακτηρισμών εις βάρος των ποδοσφαιριστών του Αρίωνα.

Διαιτητές: Γιαννόπουλος, Μπαζακούλας-Τζανής

ΑΡΙΩΝ (Σταύρος Πολύμος): Αραστσιάρης, Γκίνη, Βαρδαξής, Μπέτσικας (74' Τρακάδας), Ζουμπόπουλος, Καραχάλιος (74' Αντωνίου), Πολυμενόπουλος, Σπυρής (83' Μπαλαούρας), Μπουζιούρης, Μπουρλέσης, Ντερβίσι (83' Σακελλαρόπουλος)

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Κώστας Αρζένης): Κορδάς (72' Ταταράκης), Καρπέτης, Χιώτης, Πλάκα, Βλάμης, Λεβέντης (81' Παλόντι), Αρώνης, Καρκασίνας (72' Ρουμάνο), Ρίζος, Γαβαλάς (81' Κυριακόπουλος), Συκαράς.

 


Σχετικά άρθρα

«Συγγνώμη» Ασημάκη από Τσολακίδη

Μεγάλη ανατροπή ο ΓΣ Καισαριανής και πρώτη νίκη, 2-1 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Δόξα Βύρωνος - Αθηναϊδα 0-1 [highlights]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35