social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το... παλεύει ο Παράδεισος, 2-1 τον Αρίωνα στον Υμηττό

Το... παλεύει ο Παράδεισος, 2-1 τον Αρίωνα στον Υμηττό

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Παράδεισος και πλησίασε ακόμη περισσότερο τις θέσεις που χαρίζουν απευθείας τη σωτηρία, στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γ. Σιμιτζόγλου πέρασε χωρίς απώλειες από το γήπεδο Υμηττού, όπου επιβλήθηκε με 2-1 του ουραγού Αρίωνα, σε ένα ματς του οποίου η ιστορία «γράφτηκε» στο πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 14ο λεπτό ο Γούλας σκόραρε με σουτ για το 0-1, όμως επτά λεπτά μετά (21') ο Καραχάλιος με σουτ από θέση εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 1-1. Στο 37' ο Καραλής έδωσε με σουτ ξανά το προβάδισμα στους Αμαρουσιώτες (1-2), που υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν από το 40' κι έπειτα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ζιώρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα! Παρά το αριθμητικό του μειονέκτημα, ο Παράδεισος κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα στο δεύτερο 45λεπτο και πρόσθεσε το «τρίποντο» στη συγκομιδή του.

Διαιτητές: Καπίρης, Κούλης-Τζανόγλου

ΑΡΙΩΝ (Σταύρος Πολύμος): Βολάνιος, Γκιλλ, Φύτρος, Μπέτσικας, Μπουρλέσης, Καραχάλιος, Πολυμενόπουλος (57' Σακελλαρόπουλος), Αντωνίου (85' Ζουμπόπουλος), Μπουζιούρης, Μπαλαούρας, Σπυρής (63' Αστερής)

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Ξαφής, Χαβενετίδης, Παπαστεργίου, Σφυρής, Στούλης, Καραλής, Ζιώρης, Λ. Πετόκου, Γούλας (80' Μιχαλάς), Λεφάκης, Κ. Πετόκου (89' Αποστολόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35