social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο «κόλπο» το Παγκράτι, 4-1 τα Πετράλωνα στο Ρουφ

Στο «κόλπο» το Παγκράτι, 4-1 τα Πετράλωνα στο Ρουφ

Τρίτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα του απέσπασε το Παγκράτι και το συγκεκριμένο ήταν το... καλύτερο!

Η ομάδα του Ν. Ακριτίδη πέρασε με το εμφατικό 4-1 από το γήπεδο του Ρουφ, όπου επικράτησε της ουραγού ΑΕ Πετραλώνων, θέτοντας... εαυτόν στην εξίσωση της μάχης που γίνεται για τη σωτηρία στον 3ο όμιλο. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Σακαλής σκόραρε με πλασέ για το 0-1, με τον Γκολφινόπουλο να φέρνει το ματς στα ίσια με κεφαλιά στο 36' (1-1). Έκτοτε, οι «ροσονέρι» επέβαλαν την υπεροχή τους και έφτασαν σε άνετη νίκη. Στο 44' ο Σακαλής σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά με κεφαλιά από σέντρα του Στεργιόπουλου (1-2), με τον τελευταίο να μετατρέπεται σε σκόρερ και να βρίσκει δίχτυα δύο φορές, μία στο 48' και μία στο 75' με ισάριθμα πλασέ για το τελικό 1-4.

Διαιτητές: Πατεράκης, Κρασώνης-Μπόντζος

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Αυγέρης Πάσχος): Καρατζής, Κόκκαλης, Καμηλάκης, Βολικάκης, Κακάζης, Κοθράς, Ντανίκας, Μακρής, Κακαλέτρης (65' Νίκας), Γκολφινόπουλος, Μουράτης (35' λ.τρ. Βολονάκης)

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαηδίτης, Παπαθέου (67' Κοντογιωργάκης), Κωνσταντινίδης, Νεζίρι, Ντότσικας (77' Φατσέας), Ακριτίδης, Παππάς (46' Κουτσοχρήστος), Νάνος, Σακαλής (72' Καλαρίτης), Κουρουπάκης, Στεργιόπουλος (77' Βασιλειάδης).

 


Σχετικά άρθρα

Ήφαιστος Περιστερίου: Το πέναλτι που ζήτησε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη

Οι κλήσεις από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑ [7/11/2023]

Άμιλλα για... φίλημα 0-1 την Πεύκη και (δικαίως) άνοδος στην Α' ΕΠΣΑ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35