social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Είχε τον τρόπο ο Χολαργός, 2-0 τον Άρη Καλαμακίου

Είχε τον τρόπο ο Χολαργός, 2-0 τον Άρη Καλαμακίου

Το ζητούμενο για τον Χολαργό μετά την ευρεία ήττα στον Άγιο Δημήτριο και έπειτα από δύο αγωνιστικές στις οποίες δεν είχε σκοράρει, ήταν η επιστροφή στις επιτυχίες.

Αυτό τον σκοπό υπηρέτησε η ομάδα των βορείων προαστίων σήμερα (27/1) κόντρα στον Άρη Καλαμακίου και επικράτησε με 2-0, κεφαλαιοποιώντας ένα θαυμάσιο γκολ του Χατζή στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και την εν γένει διαχείριση, από τη στιγμή που πήρε το προβάδισμα. Πλέον, ο Χολαργός βρίσκεται στην τέταρτη θέση και σε απόσταση βολής από τον σημερινό του αντίπαλο, στην κατάταξη του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Στο δημοτικό στάδιο Χολαργού έγινε ένα παιχνίδι επιεικώς μέτριο, χωρίς ρυθμό, με λίγες φάσεις, πολλές διακοπές και αρκετό εκνευρισμό, ειδικά στο δεύτερο μέρος, όπου ο διαιτητής Δημητρακόπουλος δεν συνέδραμε για κάτι καλύτερο.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με κάποιες εκατέρωθεν καλές στιγμές, αλλά δίχως την κλασική ευκαιρία για γκολ. Με την έναρξη του δευτέρου, οι γηπεδούχοι μπήκαν ζωηρά στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας σαφή διάθεση να ψάξουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Ευτύχησαν, μάλιστα, να πάρουν το προβάδισμα στο 53ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Χατζής με ξερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0! Ο Άρης Καλαμακίου ήταν, πλέον, να αναζητήσει διαδρόμους προς την εστία του Παπαγεωργίου για την ισοφάριση. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν ιδιαιτέρως πειθαρχημένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα και, «παγώνοντας» σταθερά το παιχνίδι όταν πήγαινε να αποκτήσει ρυθμό, πέτυχαν να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο να απειλήσει με αξιώσεις. Ενδεικτικό των πολλών διακοπών είναι το γεγονός ότι το ματς ολοκληρώθηκε με δέκα λεπτά πρόσθετου χρόνου!

xolargos-aris.jpg

Όσο περνούσε η ώρα και ανέβαζε τις γραμμές του ο Άρης, ο Χολαργός έβρισκε χώρους για να φτάσει σε δεύτερο γκολ με το οποίο θα «κλείδωνε» το «τρίποντο». Στην πρώτη περίπτωση, στο 89', ο Κομνηνός βγήκε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Γουλή, ο οποίος όμως απέκρουσε σωτήρια με το αριστερό χέρι. Τελικά, το δεύτερο γκολ ήρθε στο 98'. Σε εκτέλεση κόρνερ ο Κομνηνός διέρρηξε από τα πλάγια την άμυνα των φιλοξενούμενων, πέρασε παράλληλα για τον Λαχανά και ο νεαρός άσος από κοντά αξιοποίησε την πάσα «πάρε βάλε» για το 2-0! Πριν τη σέντρα ο Προμπονάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία και ένα λεπτό μετά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε. Να σημειωθεί ότι στο 92' είχε αποβληθεί από τον πάγκο των γηπεδούχων απευθείας με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία ο δεύτερος γκολκίπερ Σαμαράς.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Βαμβακάς-Αθανασάκης

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Αποστολίδης, Ζιάμπρας, Γαλανόπουλος, Βλασσόπουλος, Μπαλαχτσής, Πατερίτσας, Άνχελ, Χατζής (95' Λαχανάς), Φωστέρης (79' Κομνηνός), Μπόλης (71' Μακρής)

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Σπύρος Μόχλας): Γουλής, Ελευθεριάδης, Κοτόπουλος, Κολινιάτης, Κακούτης, Δημογιάννης (81' Γκρεβτσίδης), Μούτσης (46' Δέτσης), Καραγκιουλές (62' Βασιλειάδης), Τζίμας (62' Μιχαλακόπουλος), Προμπονάς, Μπαλατσούρας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35