social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Καθάρισε» το Ηράκλειο, 1-0 τον Αθηναϊκό!

«Καθάρισε» το Ηράκλειο, 1-0 τον Αθηναϊκό!

Την παραμονή του στην Α' Κατηγορία πανηγυρίζει από σήμερα (18/3) το Ηράκλειο, έχοντας ρίξει παράλληλα στο... καναβάτσο τον Αθηναϊκό!

Στην τελευταία του υποχρέωση για φέτος, αφού την τελευταία αγωνιστική θα εκτίσει το ρεπό του, ο σύλλογος των βορείων προαστίων πήρε τη νίκη με 1-0 με «χρυσό» σκόρερ τον Σταυρογιάννη και «καθάρισε» οριστικά, ανεβαίνοντας μάλιστα στην τέταρτη θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο. Από την άλλη, οι «λόρδοι» θα κληθούν κόντρα στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης να δώσουν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για την αποφυγή της θέσης που οδηγούν στα μπαράζ σωτηρίας!

Το γκολ που έκανε τη διαφορά στο γήπεδο της Πρασίνου Λόφου σημειώθηκε στο 57ο λεπτό, όταν σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Αθηναϊκού, ο Σταυρογιάννης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0. Δύο λεπτά νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Λάιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κατά τα άλλα, έγινε ένα παιχνίδι κέντρου μπροστά σε περισσότερους από 400 φιλάθλους, με αρκετές δυνατές μονομαχίες και ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ενώ οι άνθρωποι του Αθηναϊκού έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Μαχαίρα, τόσο για την απόφαση της αποβολής του Λάιου όσο και για την εν γένει παρουσία του στο παιχνίδι.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Κατελανάκης-Μαρκαντωνάτος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Χρήστος Λάμπρου): Μπάλλας, Καρώνης (49' Ανδρέου), Χριστόπουλος, Παρασκευάς, Καλιακούδας, Μπουραζάς (86' Βακερλής), Δ. Ηλιακίδης (64' Α.Γ. Ηλιακίδης), Χρήστου (46' Βλάχας), Σταυρογιάννης, Μπάτσι, Μπότης

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάκης Σμυρνής): Ρούμπας, Θανόπουλος (46' Μαυροματάκης), Θεοδοσίου (59' Τραγουστής), Παναγόπουλος, Μπαλίου, Κατσαούνος, Κούτσιας, Κατσούλας (75' Λαζόπουλος), Λημνιός, Τσοπανάκος, Λάιος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35