social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έτοιμη η «Μπάρτσα», 2-0 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Έτοιμη η «Μπάρτσα», 2-0 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Έκανε το... καθήκον της απέναντι στον ΓΣ Αργυρούπολης για την προτελευταία αγωνιστική ο Άγιος Δημήτριος και, πλέον, πάει το επόμενο σαββατοκύριακο να παίξει για την απευθείας άνοδο στο γήπεδο Κ. Αχαρνών με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνη.

Στη σημερινή (25/3) αναμέτρηση η «Μπάρτσα» επικράτησε με 2-0 του αντιπάλου της, καταφέρνοντας να κάνει δικό της το παιχνίδι από το πρώτο ημίωρο. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ρίζος πίεσε τον αντίπαλό του που προσπάθησε να απομακρύνει, έβαλε την κόντρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας για το 1-0. Στο 21ο λεπτό ο Ερμάλ σημείωσε ένα γκολ «ποίημα» με ασύλληπτο σουτ στο «Γ» από θέση εκτός περιοχής (2-0). Στη συνέχεια οι κυανέρυθροι διαχειρίστηκαν το υπέρ τους αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μία καλή στιγμή για να μειώσουν στο 85ο λεπτό, όταν η μπάλα απομακρύνθηκε την ύστατη στιγμή από την κεφαλιά του Γκοβίλα, με τον δεύτερο βοηθό Ματσούκα να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί και τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Λιαμπότης-Ματσούκας

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Κώστας Αρζένης): Μανώλης, Καρκασίνας, Χιώτης, Πλάκα, Φούφας, Λεβέντης (86' Τσιρίκος), Αρώνης (86' Καρπετάς), Βλάμης (74' Τσάκος), Κούτρος, Ερμάλ (64' Γαβαλάς), Ρίζος (64' Παναγιωτόπουλος), Τσιρίκος

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Κωστόπουλος (81' Χανιωτάκης), Μπιζίνης (46' Γοργάκης), Γκοβίλας, Ασημάκης (64' Χατζηδημητρίου), Γιαννίκος, Παπακωνσταντίνου (81' Βέας), Τσάκαλος, Ρουμπελάκης (46' Κωστάκης), Χρήστου, Δρακοντίδης, Κωστάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35