social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλική νίκη του Χολαργού στο Χαλάνδρι [pics]

Φιλική νίκη του Χολαργού στο Χαλάνδρι [pics]

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕ Χαλανδρίου να ξεκινούν το ερχόμενο Σάββατο αφού οι πρωταθλητές του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ αντιμετωπίζουν τον Ηλυσιακό εντός έδρας στο πρώτο ματς για τα μπαράζ, όμως οι πράσινοι προσπαθούν να μείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

 

Μάλιστα, σήμερα έδωσαν φιλικό με αντίπαλο τον Χολαργό, με το συγκρότημα του Γιώργου Τσαμόπουλου να επικρατεί με 0-2 χάρη σε δυο γκολ που σημειώθηκαν στο α' μέρος από τους Μπόλη και Σκούμα.

Το Χαλάνδρι είχε δοκάρι σε σουτ του Αζάλ μέσα από την περιοχή με τον Σταύρο Αμανατίδη να στερείται τις υπηρεσίες του Αλεξανδράκη που έκανε ατομικό πρόγραμμα.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Σταύρος Αμανατίδης) Μυλωνάς, Φουκούλης, Ντζαβίδας, Μανουσάκης, Βλάχος, Αζάλ, Τρυφιάτης, Κατσιούλης, Ντούλε, Δήμας, Καλιαμπάκας

Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι: Γυφτάκης, Τσιρβούλης, Βλάμης, Παπαθανάσης, Αντωνίου, Κοντοές, Κεχρής, Κανελλόπουλος, Μπράχος.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Παπαγεωργιου, Βλασσόπουλος, Γραμμένος, Μυλωνάς, Κορφιάτης, Μπαλαχτσής, Τσιαντής, Σκούμας, Υπο Δοκιμήν, Κομνηνός, Μπόλλης.

Έπαιξαν ακόμη οι Μιχελής, Αλεξανδρόπουλος.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35