social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έκλεισε» σαν... πρωταθλητής ο Κένταυρος Βριλησσίων, 2-0 την Κηπούπολη

«Έκλεισε» σαν... πρωταθλητής ο Κένταυρος Βριλησσίων, 2-0 την Κηπούπολη

Άλλη μία θετική εμφάνιση έγραψε στο ενεργητικό του, άλλο ένα «τρίποντο» πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Κένταυρος Βριλησσίων!

Ο πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Χρυσούπολης, καθώς επικράτησε με 2-0 της Κηπούπολης σε παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στα αξιοσημείωτα συμπεριλαμβάνεται το ντεμπούτο του Γιώργου Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια σε αγώνα πρωταθλήματος. Ο 16χρονος γκολκίπερ, υιός του Αντώνη Νικοπολίδη, είχε μία πολύ καλή παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Από εκεί και πέρα, το σκορ για την ομάδα του Κ. Ρούπτσου άνοιξε ο Τσαντήλας με θαυμάσιο εναέριο βολέ στο 20ο λεπτό (0-1), ενώ στο 77' ο Μπαλατσούρας με σουτ έγραψε το τελικό 0-2.

Διαιτητές: Θωμόγλου, Ανδρέου-Αθανασάκης

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης (89' Δουλγεράκης), Ζαρναβέλης (58' Σοφός), Μπίσκος, Σαββουλίδης, Παούρης (89' Χριστοδούλου), Σαλλιτά (78' Νίκος), Καλαμοτουσάκης, Λουκάκης, Μουράτης (58' Ανδρωνιώτης), Νένδος, Τζαρέλλας

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κώστας Ρούπτσος): Νικοπολίδης (46' Τικταπανίδης), Β.-Μ. Μανίκας, Χαλκιόπουλος, Σταυρόπουλος, Κολιός, Φελέκης, Ν. Μανίκας, Ταούζης (75' Γεωργουδάκης), Τσαντήλας (46' Τσόγκας), Μπαλατσούρας, Μπρίλης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35