social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το επικό Χαϊδάρι λύγισε στα πέναλτι τον Μικρασιατικό Αστέρα και πάει μπαράζ!

Το επικό Χαϊδάρι λύγισε στα πέναλτι τον Μικρασιατικό Αστέρα και πάει μπαράζ!

Δεν έπεσε κατά τη διάρκεια της σεζόν, όταν βρέθηκε να κυνηγάει τον Μικρασιατικό Αστέρα που έδειχνε να είναι το απόλυτο φαβορί.

Δεν έπεσε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, στον αγωνιστικό χώρο του «Μ. Κρητικόπουλος», από το γκολ του Αμπντέλ Ραχήμ στην αναμέτρηση του δευτέρου γύρου. Δεν έπεσε ούτε σήμερα (5/4), όταν κλήθηκε τουλάχιστον τέσσερις φορές να διαχειριστεί «χτυπήματα» στην ψυχολογία του. Το Χαϊδάρι φέτος δεν έπεσε ΠΟΤΕ, έμεινε «όρθιο» μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της ανεπανάληπτης μάχης με τον Κυπελλούχο Μικρασιατικό Αστέρα και στο τέλος πανηγύρισε μία μεγάλη επιτυχία, παίρνοντας το εισιτήριο για τα μπαράζ των Πρωταθλητών της Αθήνας!

Ο συγκλονιστικός αγώνας κατάταξης που έγινε στο δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με επιμέρους σκορ 4-2 υπέρ του Χαϊδαρίου και μετά από 120 λεπτά που ολοκληρώθηκαν στο ισόπαλο 1-1. Πρωταγωνιστές για τους κυανέρυθρους ήταν ο Μάκρας, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο για να πετύχει γκολ ισοφάρισης στο δεύτερο ημίχρονο και το νικητήριο στη «ρώσικη ρουλέτα», όπως και ο Καλαματιανός, που απέκρουσε δύο πέναλτι, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο παιχνίδι!

Στο πρώτο μέρος η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά την έχασε! Ήταν το 25ο λεπτό όταν ο Παληγεώργος μαρκαρίστηκε αντικανονικά από τον Μαραγκουδάκη μέσα στην περιοχή, ο Ευαγγέλου έδειξε την άσπρη βούλα, όμως ο Αποστολόπουλος νικήθηκε από τον Μιχέλη, που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του. Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Ψαραδέλης έστρωσε στον Σάμιο, ο οποίος πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τους Κυπελλούχους να «αγγίζουν» το γκολ, όταν στο 54' ο Βουγιουκλίδης βρήκε μόνο του τον Αμπντέλ Ραχήμ στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Καλαματιανός απέκρουσε ενστικτωδώς με το αριστερό χέρι το σουτ που επιχείρησε.

Ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα στο 67'. Ο Κωνσταντινίδης συνέκλινε προς τον άξονα, πέρασε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Σάμιο, ο οποίος γύρισε το κορμί του και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον γκολκίπερ του Χαϊδαρίου για το 1-0! Για δεύτερη φορά σε παιχνίδι του με τον Αστέρα βρέθηκε το Χαϊδάρι πίσω στο σκορ, ισάριθμη όμως αντέδρασε! Αφού πρώτα ο Παληγεώργος προειδοποίησε στο 74', στέλνοντας όμως την μπάλα άουτ, δύο λεπτά μετά, ο Μάκρας εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στην άμυνα σε εκτέλεση φάουλ του Αποστολόπουλου και με άπιαστο σουτ έγραψε το 1-1!

Σε ένα χρονικό σημείο που όλα έδειχναν ότι η παράταση θα ήταν αναπόφευκτη, ο Γκρέμπι έχασε τεράστια ευκαιρία και τη δυνατότητα να «τελειώσει» εκεί τον «τελικό»! Ο Αποστολόπουλος έβγαλε μπαλιά στον κενό χώρο, ο Ε. Κουτσογκίλας απέτυχε να απομακρύνει και ο φορ του Χαϊδαρίου βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μιχελή, που όμως σήκωσε τα χέρια στο πλασέ του αντιπάλου και πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα!

Στην ημίωρη παράταση οι καλές στιγμές ήταν δύο. Στο 95' ο Π. Κουτσογκίλας προωθήθηκε στην αντίπαλη περιοχή με ωραία ατομική ενέργεια, όμως ο Καλαματιανός ήταν στο σωστό σημείο και απέκρουσε. Στο 108' ο Αμπντέλ Ραχήμ ελίχθηκε από τη δεξιά πλευρά, έπιασε το ξαφνικό σουτ, όμως ο τερματοφύλακας του Χαϊδαρίου έδειξε τα αντανακλαστικά του, αποκρούοντας στη γωνία του.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα στη χαμένη εκτέλεση του Αντωνόπουλου, όμως το Χαϊδάρι έμεινε «όρθιο» ξανά και με τις αποκρούσεις του Καλαματιανού, έφτασε να κάνει δικό του το εισιτήριο για τα μπαράζ, χάρη στην τελευταία, εύστοχη εκτέλεση του ήρωα Μάκρα!

-Η σειρά των πέναλτι: Τσιούλος (0-1), Σάμιος (1-1), Αποστολόπουλος (1-2), Σαπαλίδης (2-2), Αντωνόπουλος (απόκρουση), Κακός (απόκρουση), Καμπεράι (2-3), Σμυρνάκης (απόκρουση), Μάκρας (2-4).

Διαιτητές: Ευαγγέλου, Φωτόπουλος-Σαμοΐλης

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΣ. (Ηλίας Καλοπήτας): Μιχελής, Π. Κουτσογκίλας, Κωνσταντινίδης (71' Σμυρνάκης), Ε. Κουτσογκίλας, Μαραγκουδάκης, Τζέλη, Σάμιος, Βουγιουκλίδης (71' Ζέλο), Σαπαλίδης, Αμπντέλ Ραχήμ (110' Κακός), Ψαραδέλης (77' Ρεντζής)

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Χλωρός): Καλαματιανός, Τζανιδάκης (71' Βλαχόπουλος (121' Παπαδόπουλος)), Καλογερόπουλος (71' Καμπεράι), Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος, Κατσάρας (71' Μάκρας), Παληγεώργος (115' λ.τρ. Αντωνόπουλος), Αποστολόπουλος, Γκρέμπι (102' λ.τρ. Ζαχαρίου)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35