social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λαζάρου: Παρά τα προβλήματα και τις ατυχίες, υπάρχει αρκετή ποιότητα και θέληση

Λαζάρου: Παρά τα προβλήματα και τις ατυχίες, υπάρχει αρκετή ποιότητα και θέληση

Μία σειρά από δυσκολίες έχει αντιμετωπίσει καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν η Αλσούπολη, γεγονός που την έφερε στο σημείο να διεκδικεί αύριο (8/4) κόντρα στον Πανιώνιο Καισαριανής μία καλύτερη θέση στην κατάταξη του 3ου ομίλου, που θα σημάνει αυτομάτως και παραμονή στη Β' ΕΠΣΑ χωρίς να χρειαστεί να μπει σε διαδικασία περαιτέρω αγώνων μπαράζ.

Ενόψει του κρίσιμου ενενηντάλεπτου, ο Γιώργος Λαζάρου τονίζει στο Soccerlive ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να εφαρμόσει το πλάνο της και να φτάσει στον στόχο.

«Πρόκειται για ένα μπαράζ παραμονής, κάτι που από μόνο του αυξάνει τη δυσκολία του ματς. Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα πολύ έμπειρη, συμπαγής και με καλή αγωνιστική παρουσία στα ματς του δευτέρου γύρου. Από τη μεριά μας, αρκετές αγωνιστικές τώρα παλεύουμε με σημαντικά προβλήματα και ατυχίες, κάτι που αφενός έχει επηρεάσει την αγωνιστική μας εικόνα, αφετέρου μας έφερε σε αυτή τη δύσκολη θέση. Παρ' όλα αυτά δεν το βάζουμε κάτω και το παλεύουμε» σχολιάζει αρχικά ο έμπειρος τεχνικός των πράσινων και συνεχίζει: «Οι δυο ή τρεις απουσίες που θα έχουμε αναγκαστικά σε σχέση με τις δυο τελευταίες αγωνιστικές, μας κάνουν να κινηθούμε σε άλλες λύσεις. Έχουμε δουλέψει τακτικά πάνω στις συνθήκες του ματς, έχουμε συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο, αυτό που μένει είναι να το εφαρμόσουμε. Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται πολύ υπομονή και συγκέντρωση μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, και αυτό δεν είναι κλισέ. Πάρα τις μεγάλες δυσκολίες, υπάρχει ακόμα αρκετή ποιότητα και θέληση στην ομάδα μας για να τα καταφερουμε. Θα διεκδικήσουμε για τις πιθανότητές μας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35