social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη ανάσας και ελπίδας για τον ΓΣ Καισαριανής, 2-1 την Ανθούπολη

Νίκη ανάσας και ελπίδας για τον ΓΣ Καισαριανής, 2-1 την Ανθούπολη

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο ΓΣ Καισαριανής μένοντας ζωντανός στη μάχη της παραμονής.

Η ομάδα του Ανδρεα Μηλια επικράτησε με 2-1 της Ανθούπολης την οποία μάλιστα έφτασε στην βαθμολογία αφού αμφότεροι έχουν από 3 βαθμούς, καθώς στα μεταξύ τους παιχνίδια η κάθε ομάδα μετράει από μια νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Θανάσης Γεωργίου αφού ο θηριώδης επιθετικός στο 45' και 70' πέτυχε τα γκολ που χαρισαν τη νίκη στους κιτρινομαυρους.

Οι φιλοξενούμενοι που φωνάζουν για τη φάση του 1-0 θεωρώντας ότι υπάρχει επιθετικό φάουλ κατάφεραν να ισοφαρίζουν με τον Κυριαζή που με ωραίο ψηλοκρεμαστό έκανε το 1-1. 

Στα τελευταία λεπτά η Ανθούπολη έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κυριαζή αφού ο Σανταμούρης έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κασάπης έχασε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς. 

Διαιτητής ήταν ο Μαχαίρας

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Ανδρέας Μηλιάς) Σανταμούρης, Σκόρδος (84' Καλαντζής), Καριτζαϊδης, Σούλκο, Γιαννουλάκης, Νίκου, Μιράκα (90+1' Πεμαί), Σβίγγος (84' Μαρίνης), Γεωργίου, Αναστασίου, Κασάπης.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Πολύδωρος Τσίγκος) Τσιώσης, Κακιώρης, Μαρκάκης, Πάσσαρης (88' Ρούτσης), Χιονας, Πανιδης, Ρεστζοβ, Αραβανιτης, Ξυνογαλάς (48' Ηλιόπουλος), Κυριαζής, Καλογερής (79' Μπίμπιζας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35