social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοίνικας Περιστερίου: Συνεχίζει με «πύργο» στην άμυνα τον Αναγνωστόπουλο

Φοίνικας Περιστερίου: Συνεχίζει με «πύργο» στην άμυνα τον Αναγνωστόπουλο

Σε μια σημαντική ανανέωση προχώρησε ο Φοίνικας Περιστερίου που μετά την πρόσληψη του Γιώργου Μαχειμάρη, υλοποιεί το σχεδιασμό του.

Ξεκινώντας λοιπόν από το κομμάτι των ανανεώσεων, στην ομάδα του Περιστερίου θα συνεχίσει ο δυναμικός αμυντικός, Βαλάντης Αναγνωστόπουλος.

Ο πύργος στην οπισθοφυλακή του Φοίνικα συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Άγγελο Μαργαρίτη και αφού παρουσιάστηκε πλήρη ταύτιση απόψεων συμφώνησε προκειμένου να παραμείνει πυλώνας στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Πέρυσι είχε παίξει καταλυτικό ρόλο στην είσοδο του Φοίνικα στα μπαράζ ανόδου και αυτός ήταν ο λόγος που αποφασίστηκε να παραμείνει στην ομάδα.

Το δελτίο τύπου

Ο Φοινικας Περιστεριου ανακοινωνει την ανανεωση συνεργασιας με εκ των κορυφαιων αμυντικων στα γηπεδα της Αθηνας , Βαλαντη Αναγνωστοπουλο . " Η σημαια παραμενει στον ιστο της " ανεφερε ο προεδρος της ομαδος και συνεχισε : " Η ποδοσφαιρικη του αξια συν η προσωπικοτητα και το ηθος του , δινουν ιδιαιτερη αιγλη στον συλλογο μας . Ειμαστε πολυ χαρουμενοι που για ακομη μια χρονια θα ανηκει στην οικογενεια του Φοινικα . Του ευχομαστε υγεια και επιτυχιες .


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35