social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μικρ. Αστέρας: Παρελθόν ο Καλοπήτας!

Μικρ. Αστέρας: Παρελθόν ο Καλοπήτας!

Μετά από επτά μήνες παρουσίας, η συνεργασία του Ηλία Καλοπήτα με το Μικρασιατικό Αστέρα δεν θα συνεχιστεί.

Όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Καισαριανής με ανακοίνωσή της,  ο έμπειρος προπονητής μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον του αφού έλυσε την συνεργασία του με τους Κυπελλούχους ΕΠΣΑ και πλέον ο σύλλογος καλείται να προχωρήσει στην πρόσληψη του νέου προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στο προσεχές πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Η παρουσία του κ. Καλοπήτα στο πάγκο του Αστέρα συνοδεύτηκε με απόλυτη επιτυχία αφού σε 15 ματς πρωταθλήματος η ομάδα μέτρησε 10 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα από τον πρωταθλητή ΑΟ Χαϊδαρίου. Το σημαντικότερο επίτευγμα όμως είναι ότι ο κύριος Καλοπήτας κατάφερε να οδηγήσει τον Μικρασιατικό Αστέρα στην κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΑ για πρώτη φορά στην ιστορία του κερδίζοντας στο μεγάλο τελικό τον Άρη Πετρούπολης με 0-1 στην διαδικασία της παράτασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση  

Το διοικητικό συμβούλιο του Μικρασιατικού Αστέρα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Ηλία Καλοπήτα. Πρόκειται για έναν εξαίρετο προπονητή που είχε τη δική του συμβολή ώστε η ομάδα μας να κατακτήσει το Κύπελλο ΕΠΣΑ για πρώτη φορά στην ιστορία της και να έχει μια ανταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Καλοπήτα για τη συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35