social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έμειναν Τζιμούλης-Χαρμπάς στον Αστέρα Χαϊδαρίου

Έμειναν Τζιμούλης-Χαρμπάς στον Αστέρα Χαϊδαρίου

Συνέχεια ανανεώσεων συνεργασίας για τον Αστέρα Χαϊδαρίου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2023-2024 και το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Πηγή: ipolimas.gr
Μετά τους Παναγιώτη Γκίλα, Ανδρέα Κωστάκο και Χρήστο Καραγαννίδη, ο σύλλογος της πόλης μας ανακοίνωσε, σήμερα Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023, την επέκταση συνεργασίας με τους Φώτη Τζιμούλη και Αποστόλη Χάρμπα, που θα φορέσουν για 2η σερί σεζόν την φανέλα της ομάδας.
Και οι δύο παίκτες, είχαν έρθει στον Αστέρα Χαϊδαρίου, το περασμένο καλοκαίρι.
Ο Φώτης Τζιμούλης (φώτο αριστερά), είναι γεννημένος το 2000 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ιστορικού ΠΑΣ Αχέροντα Καναλακίου, ενώ ακολούθως συμμετείχε σε επίσημα παιχνίδια της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας σε Α΄ και Β΄ κατηγορία, με την φανέλα της Αναγέννησης Αχερουσίας. Το 2018 λόγω σπουδών, αναγκάστηκε να διακόψει την ενεργή ποδοσφαιρική ενασχόληση του, καθώς μετεγκαταστάθηκε στην Πτολεμαϊδα, ενώ στην Αττική για μόνιμη διαβίωση, λόγω επαγγελματικής ιδιότητας, ήρθε το καλοκαίρι του 2022, συνεχίζοντας την αθλητική διαδρομή του πλέον στον Αστέρα Χαϊδαρίου, με τον οποίο την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2022-2023) έπαιξε σε 13 ματς της Γ΄ ΕΠΣΑ.
Ο 24χρονος Απόστολος Χάρμπας (φώτο δεξιά), αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και ξεκίνησε την αθλητική του διαδρομή από τις ακαδημίες της ιστορικής Αναγέννησης Καρδίτσας. Για μια 5ετία φόρεσε την φανέλα του Προδρομιακού στην Α΄ ΕΠΣ Καρδίτσας, ενώ το καλοκαίρι του 2022 εγκαταστάθηκε στην Αττική για επαγγελματικούς λόγους, όπου συμφώνησε και συνέχισε την ποδοσφαιρική διαδρομή του στον Αστέρα Χαϊδαρίου. Στην πρώτη του σεζόν (2022-2023) με τον Αστέρα Χαϊδαρίου στην Γ΄ ΕΠΣΑ, ο Καρδιτσιώτης παίκτης, κατέγραψε 13 συμμετοχές.


Σχετικά άρθρα

Ταράζει τα νερά με τον πρωταθλητή Λούρμπα η Πέρα Κλουμπ

14 ανανεώσεις ανακοίνωσαν τα Ιλίσια 2004

Μπαμπαλούκας: «Στο DNA μας να πρωταγωνιστούμε» [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35