social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έπιασε δουλειά ο Ζουρούδης στους Αγ. Αναργύρους – Κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα

Έπιασε δουλειά ο Ζουρούδης στους Αγ. Αναργύρους – Κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα

Είκοσι ημέρες πριν την επιστροφή στα... βάσανα έπιασε δουλειά ο Πέτρος Ζουρούδης στους Αγ. Αναργύρους, μετά την εθελούσια αποχώρηση του Μιχάλη Πιπίνη έπειτα από μία επιτυχημένη διετία στην τεχνική ηγεσία.

Με δεδομένο ότι είχε περάσει αρκετός χρόνος μέχρι να σημειωθούν οι πρώτες εξελίξεις, το διάστημα που απομένει για τον προγραμματισμό είναι περιορισμένο και ως εκ τούτου οι όποιες ενέργειες πλέον θα πρέπει να είναι άμεσες. Ο νεαρός προπονητής έχει πιάσει δουλειά, με την κινητικότητα στο κυανέρυθρο «στρατόπεδο» να εκτείνεται σε όλα τα επίπεδα.

Ο ίδιος πραγματοποιεί ήδη κάποιες πρώτες συναντήσεις για γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να τους κάνει κοινωνούς της αγωνιστική του φιλοσοφίας. Την ίδια ώρα, έχουν παραλάβει και ένα πρόγραμμα μεταβατικού χαρακτήρα, το οποίο θα ακολουθήσουν έως την έναρξη της προετοιμασίας. Συγχρόνως, γίνεται και μία σύντομη αξιολόγηση, προκειμένου να εξακριβωθούν οι θέσεις της ενδεκάδας, στις οποίες απαιτείται να γίνουν κάποιες στοχευμένες προσθήκες. Παράλληλα, συγκροτείται και το... καλεντάρι από τις 31 Ιουλίου, που θα γίνει η πρώτη συνάντηση στο γήπεδο, έως τις 10 Σεπτεμβρίου που έχει οριστεί η «σέντρα» στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35