social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κένταυρος Βριλησσίων: Λειτουργεί επαγγελματικά, ανεβαίνει επίπεδα!

Κένταυρος Βριλησσίων: Λειτουργεί επαγγελματικά, ανεβαίνει επίπεδα!

Αρκετά πριν από τη λήξη της περσινής σεζόν ο Κένταυρος Βριλησσίων είχε καταφέρει να εξασφαλίσει την άμεση επάνοδό του στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Φέτος θα αγωνιστεί σε ένα Πρωτάθλημα στο οποίο βρισκόταν και στο πολύ πρόσφατο παρελθόν. Ωστόσο, η δουλειά που γίνεται στις τάξεις του φανερώνει πως πρόθεση των διοικούντων είναι να φτάσει ψηλά ή, μάλλον, ακόμη ψηλότερα, όπως αναφέρει το μότο των ανθρώπων του!

Με τις ενέργειές τους σε καθημερινή βάση φροντίζουν ώστε τα πάντα στον σύλλογο να λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα. Χαρακτηριστικό είναι πως, παρότι βρισκόμαστε στην «καρδιά» του θέρους, οι προπονήσεις αλλά και η δουλειά στο γυμναστήριο συνεχίζονται κανονικά, τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και για τα τμήματα υποδομών. Την ίδια ώρα, οι αποφάσεις που λαμβάνονται για την στελέχωση των τεχνικών επιτελείων στον σύλλογο είναι προσεκτικές και στοχευμένες, όπως στοχευμένες είναι και οι ενέργειες για τη συγκρότηση του ρόστερ στην πρώτη ομάδα. Επί τη ευκαιρία, προς τα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί άλλη μία μεταγραφική κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση, ενώ απόφαση των ανθρώπων του Κενταύρου είναι να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα δέκα με δώδεκα παιδιά από την ομάδα της Κ18 που πέρσι κατέκτησε το Πρωτάθλημα ΕΠΣΑ.

 


Σχετικά άρθρα

Κώστας Χύτης: Η συγκέντρωση και η δουλειά θα φέρουν το Ηράκλειο στην κορυφή

Με Σωτήρη Ρίζο στον πάγκο συνεχίζει ο Αστέρας Εξαρχείων

ΑΟΝΦ Άτταλος: Δυναμικά στις προπονήσεις, πρώτο τεστ στο Καματερό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35