social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη συνάντηση για τον Αστέρα Καισαριανής [pics]

Πρώτη συνάντηση για τον Αστέρα Καισαριανής [pics]

Ξεκίνημα για τον Αστέρα Καισαριανής σήμερα το απόγευμα.

Η ανακοινωση της ομάδας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου η πρώτη συνάντηση της ομάδας μας στο γήπεδο 'Μιχάλης Κρητικόπουλος'.

Παρουσία σύσσωμης της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και του ποδοσφαιρικού τμήματος οι ποδοσφαιριστές είχαν την πρώτη γνωριμία με το τεχνικό επιτελείο ενόψει της νέας χρονιας.

Λίγο μετά τις 19.00 το ιστορικό γήπεδο του Εθνικού Αστέρα απέκτησε και πάλι... πνοή, με τον γενικό διευθυντή, Θοδωρή Θεοδωράκη να παίρνει πρώτος το λόγο τονίζοντας τα εξής ''Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία και να πετύχουμε το στόχο μας''.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Άκης Κικιδάκης, τόνισε: ''Σας καλωσορίζουμε στην ομάδα .Θέλω να σας ευχηθώ υγεία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά σε εσάς και στις οικογένειες σας. Η υγεία είναι πολύ σημαντικό πράγμα σε ένα ποδοσφαιριστή. Αυτό που θα σας ζητήσω είναι να είμαστε οικογένεια από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο και στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας''.

Για το τέλος μίλησε ο προπονητής μας, Γιώργος Τσαμόπουλος, ο οποίος ζήτησε πειθαρχία από το ποδοσφαιρικό τμήμα, αναλύοντας παράλληλα τον τρόπο με τον οποίο θα δουλέψει η ομάδα στην προετοιμασία.

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο στις 18.30 όπου για πρώτη φορά τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα πατήσουν χορτάρι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35